Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Maailman ensimmäinen InfraBIM Open purkissa − jatkoa tiedossa

13.02.2018

Maailman ensimmäinen InfraBIM Open -konferenssi järjestettiin Tampereella 6.7.2.2018. Tampere-talo sai kunnian toimia tapahtumapaikkana.

Satoja infra-alan ammattilaisia noin 20 eri maasta kerääntyi saman katon alle 2-päiväiseen tapahtumaan verkostoitumaan ja suunnittelemaan yhdessä tulevaisuuden rakentamista. Konferenssin tavoitteena oli lisätä tietämystä tietomallipohjaisesta infrarakentamisesta suunnittelun, rakentamisen, kunnossapidon ja omaisuudenhallinnan näkökulmasta, varmistaa tiedon katkeamaton ketju ja tehostaa kaikkien tahojen saumatonta yhteistyötä – tätä on rakentamisen ”Nordic way”.

Koko tapahtuman järjesti buildingSmart Nordic -tiedonmallintamisen yhteistyöfoorumi.

Tapahtuma oli täynnä mielenkiintoisia avauksia ja esityksiä. Konferenssivieraat pääsivät osallistumaan workshopeihin liittyen alan keskeisimpiin teemoihin ja tietysti hyödyntämään loistavia mahdollisuuksia keskustella muiden huippuammattilaisten kanssa.

Järjestäjän jälkitunnelmat

Yksi järjestäjistä – tapahtuman Main Partner ja buildingSMART Finland yhteistyöfoorumin jäsenyritys – oli Novatron Oy, suomalainen älykkään koneohjauksen asiantuntijayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa mittaus- ja paikannusjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin. BIM Manager Petteri Palviainen toteaa tapahtuman sujuneen onnistuneesti. “Meidän puoleltamme järjestelyt toimivat erittäin hyvin ja myös vieraat kehuivat onnistuneista järjestelyistä. Tilat olivat toimivat, ruokailut ja kahvitukset sujuivat erittäin jouhevasti sekä tekniikka toimi hienosti.”

Positiivinen vastaanotto toi kaikille tapahtuman eteen yhdessä toimineille toivotun lopputuloksen: InfraBIM Open tullaan järjestämään jälleen ensi vuonna 15.-16.1.2019 Tampere-talossa.

 

Lue lisää InfraBIM Openista

Tapahtuma tulossa? Kurkkaa Tampere-talon tiloihin!