Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Mahdollinen korona-altistuminen Täysii-seminaarissa 21.11.

27.11.2020

Julkaistu pe 27.11.2020 kello 18.20, uutista päivitetty la 28.11. klo 13.03 tiedolla tapahtumajärjestäjän lähettämästä viestistä osallistujille.

Terveysviranomaisilta saadun tiedon mukaan Tampere-talossa lauantaina 21.11.2020 järjestettyyn Täysii 2020 -seminaariin osallistuneet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Jos olet ollut seminaarissa, tarkkaile oireitasi ja hakeudu herkästi koronavirustestiin pienistäkin oireista. Mikäli olet oireeton, noudata yleisiä maski-, turvaväli- ja käsihygieniasuosituksia.

Seminaarin järjestäjä on lähettänyt perjantaina 27.11. tapahtumaan osallistuneille sähköpostitse tiedon mahdollisesta altistuksesta.

Tampere-talo noudattaa viranomaisten turvallisuussuosituksia ja -ohjeita sekä tapahtumatoimialan yhteisiä linjauksia turvallisen ja vastuullisen tapahtuman järjestämisestä. Näiden toimenpiteiden on terveysviranomaisten mukaan todettu merkittävästi pienentävän tartuntariskiä.

Tapahtumissa ja konserteissa on ohjeistuksen mukaiset turvavälit ja hygieniakäytännöt. Asiakkailta edellytetään kasvomaskin käyttöä. Tapahtumatilojen enimmäiskapasiteettia on laskettu turvavälien varmistamiseksi. Talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty viruksia ja bakteereja tuhoavalla itsedesinfioituvalla Nanoksi-pinnoitteella ja tiloja siivotaan tehostetusti. Tampere-talo suosittelee Koronavilkku-sovelluksen asentamista älylaitteisiin. Asiakkaita tiedotetaan ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana turvallisuuskäytännöistä. Talon henkilökunta ohjaa ja opastaa kävijöitä tapahtumissa ja yleisöjen liikkumista ohjataan, ettei ruuhkia synny esim. poistumistilanteissa.

Lisätietoja Tampere-talon turvallisuuskäytännöistä 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, 040 5511551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi
Viestintäpäällikkö Anne Sivula, 040 717 4873, anne.sivula@tampere-talo.fi