Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Maistiaisia ensi kevään huippuhetkistä

16.10.2017

Ensi kevään suurjulkistus on 1.11. mutta olemme saaneet jo julkaista mahtavia maistiaisia tulevista tuotannoista.

– Keväällä meillä on upeita kotimaisia ensi-iltoja ja kansainvälisiä tähtivieraita, kuvailee ohjelmapäällikkö Timo Suomi jo julkaistuja tuotantoja.

Heti kevätkauden kärkeen talossa kuullaan Uudenvuoden Wieniläiskonsertti ja Wieniläisverta-operetti, joiden tähtinä loistavat sopraano Mara Mastalir ja baritoni Wolfgang Schwaiger sekä Raimo Laukka ja Johanna Rusanen-Kartano. Tammikuun kattauksen kruununa Pienen salin valloittaa pitkänlinjan suomirokin tiennäyttäjä, Miljoonasade.

Helmikuu on oopperan juhlaa kun kantaesitämme Santtu-Matias Rouvalin johdolla Olli Kortekankaan Veljeni Vartija -oopperan, joka on väkevä esitys vuoden 1918 Suomesta ja sisällissodan kahtia jakamasta perheestä.

Huhtikuun helminä talossa hohtavat muun muassa huikean akrobaattinen Shaolinin kung fu -munkit ja moderneja pop- ja rockhittejä retroversioina tarjoava Scott Bradlee´s Postmodern Jukebox.

Toukokuussa kevätkautemme kruunataan kahdella huipputuotannolla, joiden lipunmyynti on alkanut todella vilkkaasti. Ensin tuomme lavoillemme yhteensä kolmessa eri konsertissa rokin kreivin, Ismo Alangon, jonka ympärille on rakennettu oma Talossa-festivaalikonsepti. Sitten talollamme on kunnia olla Tero Saarisen ja Kimmo Pohjosen Breathyhteisteoksen kotimaan ensi-iltanäyttämönä.

Tutustu koko ohjelmatarjontaan tapahtumakalenterissamme. Samasta osoitteesta löydät 1.11. alkaen myös suurjulkistuksemme huikeat tärpit ensi kevääseen!