Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Modernin maukas ja vastuullinen joululounas sinetöi kokousvuoden pakettiin

09.10.2019

Tampere-talon ravintola on loihtinut vastuullisen joulumenun, jossa yhdistellään hauskalla tavalla perinteisiä jouluherkkuja sekä suosimiamme trendikkäitä lähi- ja luomutuotteita. Palkitse kollegasi tai yhteistyökumppanisi hemmotteluhetkellä elämysten talossa ennen joululomille siirtymistä.

Kruunaa vuosi viettämällä yhteinen hetki Tampere-talon maukkaiden, mutta samalla vastuullisten tarjoilujen äärellä. Talo suosii luomua ja todellista lähiruokaa, tästä syystä loimmekin uusia kaikille sopivia valintoja joulupöytään. Elämysten talo luo mitä parhaimmat puitteet yhdessä tunnelmoimiseen ja nauttimiseen.

Vuosi makoisasti purkkiin

Joululounasmenu pirskahtelee lämmöllä valittuja lähiherkkuja kuten Mattilan savusaunassa leppäsavustettua kinkkua, taidokkaasti poltettua appelsiinilohta ja inkiväärikurkkuja, hernehummusta, metsäsienipannacottaa ja vaikka mitä muuta. Juhlavuutta päivään tuo vaikkapa kuusenkerkällä ja kanelilla maustettu kuohuviinilasillinen. Vastuullisia valintoja täynnä oleva menu sopii moneen eri ruokavalioon ja vaativaankin makuun.

Voit yhdistää joululounaaseen kokouksen tai vaihtoehtoisesti varata pelkän ruokailun. Tampere-talo tarjoaa 16.–21.12.2019 klo 11–15 välisenä aikana kokouspaketin, johon sisältyy monipuolinen ja maistuva joululounas. Juhlavaa lounasta tarjotaan vain viikolla 51, mutta muulloin loppuvuoden aikana on saatavilla normaaleja kokouspaketteja maistuvine lounaineen.

Katso tarkempi menu joululounaskokouspaketin esitteestä.

Loppuvuodesta muutamia tiloja vielä vapaina

Vuoden 2019 kokousmyynti on ollut ilahduttavan vilkasta ja pikkujouluajan kokouksetkin ovat olleet kysyttyjä yritysasiakkaidemme parissa. Silti loppuvuodelle on kuin onkin muutama tila vielä vapaana, kuten monitoimitilat Maestro, Sorsapuistosali ja Duetto 1-2. Muunneltavat tilat ovat täydellisiä esimerkiksi kokouksiin, seminaareihin ja yritysjuhliin. Listasimme marras- ja joulukuun osalta vielä vapaat päivät alle.

pe 1.11. Duetto 1-2 (+ Maestro alkaen klo 19)

pe 15.11. Duetto 1-2

to 21.11. Maestro

pe 22.11. Maestro

to 28.11. Sorsapuistosali

pe 29.11. Duetto 1-2

to 5.12. Duetto 1-2 ja Maestro

to 12.12. Duetto 1-2

pe 13.12. Duetto 1-2 ja Maestro

***

Tilaisuus tulossa ja tila hakusessa? Ota yhteyttä p. 03 243 4800, myyntipalvelu@tampere-talo.fi tai jätä tarjouspyyntö lomakkeella.