Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Molemminpuolisia arvokkaita näkemyksiä tapahtumajärjestämisestä

21.11.2018

Tänäkin vuonna Kiinteistöalan Vuosiseminaariin on panostettu. Tampere-talolla ja Kiinkolla on luja yhteistyösuhde. Kun asiakkaan tuntee ja odotukset tietää, on helppo toimia. Keskinäinen luottamus mahdollistaa myös rohkeuden toteuttaa uusia ideoita. Kuvassa vasemmalla Anu Karvonen ja oikealla Tampere-talon Tiina Rintamäki-Lehtinen.

Kiinteistöalan koulutuskeskuksen (Kiinko) Anu Karvonen on kokenut tapahtumajärjestäjä. Hänellä oli aiempaa yhteistyötä Tampere-talon kanssa jo ennen siirtymistään Kiinkolle 3 vuotta sitten. Vahva positiivinen muistijälki johdatteli suurtapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaarin Tampereelle, kun valtakunnalliselle tapahtumalle asetettiin selkeä kasvutavoite.

­- Kannustin tapahtuman siirtämistä Tampereelle ja erityisesti suosittelin Tampere-taloa. Päätös on osoittautunut hyväksi. Tarvitsimme tapahtumalle uudet isommat tilat sekä helposti saavutettavan sijainnin.

Vuosiseminaari järjestettiin nyt jo toista kertaa Tampereella. Eräs onnistuneen tapahtuman mittari on maistuva ruoka. Tapahtumaa on suunniteltu yhdessä muun muassa Tampere-talon ravintolatilauksista vastaavan Tiina Rintamäki-Lehtisen kanssa. Aktiivinen vuorovaikutus on muokannut tehokkaan ja toimivan suhteen.

– Kiinko ja Anu ovat ihanteellinen asiakas. Kokemus näkyy siten, että hän tietää tarkalleen mitä haluaa mutta on avoin myös uusille ehdotuksille.

Kaksikko jatkaa keskinäistä vilkasta keskusteluaan. Rintamäki-Lehtinen sanoo ohimennen Karvoselle ilahtuneensa, että hän valitsi lohen pääruoaksi. Heidän välinen keskustelu on mukavan tuttavallista. Tämän vuoden tapahtumassa syötiin kalaa ja yllätyksellisesti toisena päivänä tarjottiin lihamureketta. Karvonen tähdentää, että Kiinteistöalan Vuosiseminaarin osallistujat arvostavat laadukasta sisältöä ja kriteerit on korkealla myös maistuvan ruuan suhteen. Erikoisruokavalioitakin on paljon. Ruuasta saatiin hyvää palautetta. Karvosen mukaan tänä vuonna Tampere-talon vahvuudet loistivat. Viime vuoden kehityskohdasta, tarjoilupaikan sijainnista, viisastuttiin yhdessä. Tänä vuonna oli tärkeää varmistaa, että osallistujilla on tarpeeksi tilaa syödä. Kun pohditaan ruokailukokemuksen merkitystä tapahtumassa, molemmat huudahtavat samaan ääneen – merkitys on suuri!

Onnistuneita valintoja

– Olen urallani nähnyt paljon, 700 ihmistä on valtava haaste. Ruuan pitää pysyä laadukkaana ja lämpimänä, lisäksi palvelun pitää pelata. Täällä se onnistuu, mutta joka paikassa valitettavasti ei. Tampere-talolla on suuristakin tapahtumista kokemusta ja he ansaitsevat luottamukseni. Heitä voi haastaa ja antaa vaativiakin kokonaisuuksia.

Lavoista kootut tarjoilupöydät ovat hienot ja yllätykselliset. Rakentamisteema ja raffi pintamateriaali ilostuttavat persoonallisella säväyksellään muuten niin loistokkaassa seminaarissa. Tarjoilut katettiin värikkäästi, runsaasti ja houkuttelevasti. Seminaarin jälkeen Karvonen iloitsee kaiken sujuneen hyvin, myös palvelun.

– Tampere-talo on siitä poikkeuksellinen paikka, että täällä huomioidaan talon vahvuudet ja rakennetaan kokonaisuus sen kautta. Tulee tunne, että täällä tehdään yhdessä. Yhteistyö toimii ja pienet muutokset hoituvat isossa talossa riemastuttavan helposti. Kaikki toimii hyvin Tiinan kanssa ja muun muassa päivystävät vahtimestarit ovat aina niin ihania.

Rintamäki-Lehtinen kokee Karvosen näkemyksen arvokkaaksi. Sanat kun tulevat ihmiseltä, jolla on yli 10 vuoden kokemus tapahtumajärjestämisestä kaikkialla Suomessa. Myös Karvosella on vuosien varrella syntynyt vahva side taloon, hän osaakin näyttää kulisseja ja salareittejä muille kuin vanha tekijä talossa.

– On aina hyvä tunne tulla taloon kun pystyy luottamaan ennakkoluulottomasti. Kaikki talon sisällä toimii yhteiseksi parhaaksi enkä ole täällä koskaan törmännyt sellaisiin satunnaisiin keikkailijoihin, jotka eivät tuntisi talon tapoja. Täällä on toimiva huipputekniikka sekä näyttävät tilat. Näytin juuri eräälle puhujalle Sopraanon lämpiön ikkunasta tapahtumasalia ylhäältäpäin. Hän on paljon maailmaa kiertänyt key note -puhuja ja nähnyt kaikenlaisia paikkoja. Sorsapuistosalista hän päätti napata valokuvan. Se jo kertoo paljon.

KUVAGALLERIA

***

Haluatko järjestää tapahtuman Tampere-talossa? Kurkkaa tiloihimme!