Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Paketoi elämyksiä pukinkonttiin

22.11.2017

Aineeton lahja on eettinen ja ekologinen valinta. Kaiken lisäksi konsertissa käyminen vähentää stressiä ja lisää ihmisen hyvinvointia! Tampere-talon konserttiliput tai avoin lahjakortti ovat aina mainio vaihtoehto pukinkonttiin! Lue alta lahjavinkkimme ja täytä pukinkontti helposti -mutta ikimuistoisesti.

Olli Kortekankaan Veljeni vartija -suurooppera on jokaiselle oopperafanille ensi vuoden kovin tapaus! Lippuja löytyy vielä eri kategorioista, joten nyt voit paketoida todellisen superlahjan. Klasarien fanille upea ja elämyslahja on esimerkiksi Tampere Chamber Music -festivaalin ”kaipaus-taivas-kypsyys”-konsertti tai Wienin filharmonikkojen huhtikuinen spektaakkeli. Vauhdista ja hengästyttävästä taituruudesta nauttivan kuoreen sopisi puolestaan lippu Shaolinin Kung fu -munkkien ”lentävään” showhun.

Kotimaisen musiikin ystävää voit muistaa esimerkiksi Tuomari Nurmion, Pate Mustajärven tai Jonna Tervomaan lipuilla. Monitaiteellista kulttuuria arvostavaa ilahduttaisi varmasti esimerkiksi Tero Saarisen ja Kimmo Pohjosen yhteisteos Breath, Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen Kasvotusten-ilta tai Heli Laaksosen Kevättuuliviiri. Äläkä unohda nuorison suosikkia, todellista musthave-tapahtumaa TubeTouria, joka tulee myyntiin 1. joulukuuta. Tilaisuus myy aina hyvin, joten poimi tästä superlahja varhaisteinin pakettiin.

Lue tästä lisää kevään tuotannoista ja ratkaise lahjaongelmat kertaheitolla. Jos et tiedä mikä läheistäsi miellyttäisi, älä huoli! Toimiva ja kiitelty vaihtoehto on avoin lahjakortti, jolla saaja voi valita laajasta tapahtumakattauksestamme haluamansa elämyksen.

Liput saat hankittua kätevästi suoraan tapahtumien Osta liput -linkistä tai olemalla yhteydessä lipunmyyntiimme. Lisätietoja lipunmyynnistä tästä.