Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Pallo Hallussa! Pirkanmaalaisten taidekoulujen yhteistyö on nuorten taiteilijoiden voimannäyte

15.03.2019

Tampere-talossa järjestetään 24. maaliskuuta historiallisen taidekouluyhteistyön tuloksena syntyvä Pallo Hallussa!, jonka pääosassa on yli 450 taitavaa pirkanmaalaista lasta ja nuorta. Esityksessä kuljetaan maailman ympäri, käsitellään erilaisten kulttuurien kohtaamista ja pureudutaan maapallon nykytilaan nuorten näkökulmasta. Esityksen toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, Sorin Sirkus, Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto, Sara Hildén -akatemia sekä Taito Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä.

– Luvassa on aikamoinen spektaakkeli ja pirkanmaalaisten nuorten taiteilijoiden voimannäyte, kuvailee esityksen käsikirjoittaja ja ohjaaja, Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra.

Kopran mukaan lavalla nähdään satoja musiikinharrastajia sooloviulusta kokonaisiin orkestereihin asti. Lavan ulkopuolella kymmenet käsityö- ja kuvataideharrastajat luovat muun muassa animaatioita ja asusteita esitykseen. Tarinaa kuljettavat eteenpäin myös Sorin Sirkuksen ilma-akrobaatit ja muut sirkustaiteilijat sekä Konservatorion tanssijat. Esitys levittäytyy lavalta myös yleisön sekaan ympäri Isoa salia.

– Tämän ainutlaatuisen esityksen voin nähdä vain tämän kerran, eli nyt kannattaa todellakin palloilla paikalle, kehottaa Kopra.

Lue esityksestä lisää ja osta lippusi täältä.
Osallistu Facebook-tapahtumaan täällä.