Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Parhaat kokoustilat -kunniakirja Tampere-talolle

23.01.2019

ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! Kyseessä on kollegaverkosto, jonka piirissä jaetaan kokemuksia ja suosituksia hyvistä yhteistyökumppaneista tapahtumiin. Verkostossa on yli 2500 jäsentä.

SissiSuosikit on ToimistoSissien jäsenistön keskuudessa vuosittain toteutettava äänestys, jolla mitataan ketkä ToimistoSissi‐partneriksi hyväksytyistä tarjoavat muun muassa parasta palvelua ja keiden kokoustilat tai ohjelmatarjonta ovat tehneet vaikutuksen. Äänestyksessä selvitetään myös, mikä kaikista Suomen tapahtumatiloista on jäsenistön mielestä kiinnostavin. Äänestys toteutettiin 15.11.2018 ‐ 8.1.2019.

Monipuolisia eri kokoisia tiloja sekä hyvää palvelua

Verkostoon kuuluvilta kysyttiin kokemuksia parhaista kokoustiloista, jotka ovat vahvimmin jääneet mieleen erinomaisina ja toimivina ratkaisuina. Iloksemme parhaaksi valikoitui Tampere-talo!

Lisäksi pärjäsimme hyvin myös Kiinnostavin tapahtumatila- ja Paras palvelu -kategorioissa. Saimme palautteita kuten “Tampere-talo on monien mahdollisuuksien laadukas talo”, “Tiloja eri kokoisiin tapahtumiin”, “Loistava sijainti”, “Erinomainen palvelu ja ruoka” sekä “Huippuluokan ohjelma”. Tampere-talo kokee saadut palautteet erittäin tärkeiksi ja mieltä lämmittäviksi. Tämänkaltaisella referenssillä ja suosituksilla on talolle iso merkitys.  Kuvassa saavutuksesta iloitsee osa Tampere-talon yritysmyynnistä ja tuotantosuunnittelijoista.

Kiitos ToimistoSissit!

Kuvassa vasemmalta oikealle: Mika Nevalainen, Jukka Tallgren, Leena Sulonen, Tuija Mäki-Laurila, Hanna-Leena Laszka, Tiina Lumio ja Mari Lehtovaara

***

Tapahtuma tulossa ja tila hakusessa? Ota yhteyttä yritysmyyntiin!