Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Pienen salin valot uusittiin – uudet väriä vaihtavat led-valaisimet mahdollistavat upeita kokonaisuuksia

04.10.2018

Tampere-talon Pienessä salissa on vaihdettu salivalot halogeenivaloista väriä vaihtaviksi korkealaatuisiksi led-valoiksi. Nykyratkaisu mahdollistaa sen, että salin satoja valoheittimiä pystyy ohjaamaan yksitellen niiden väriä vaihtaen.

– Uusilla salivaloilla voidaan elävöittää sekä yritys- että kulttuuritapahtumia ja laajentaa show näyttämöltä salin peräpenkeille ja seiniin asti. Värejä voi säätää käytännössä loputtomiin, eli jokaiseen tilaisuuteen voidaan nyt luoda yksilöllinen valaistuskokonaisuus, kertoo Tampere-talon valosuunnittelija Jussi Kamunen.

Tampere-talo toteutti mittavan valaistushankkeen myös viime vuonna, kun talon ulkopuolelle asennettiin 60 väriä vaihtavaa valaisinta. Nyt talon väriä voidaan muuttaa esimerkiksi kongressijärjestäjän toiveiden mukaan sekä sisältä että ulkoa.

–”Talo taipuu toiveisiin” saattaa kuulostaa vähän kornilta lausahdukselta, mutta niin se nyt vain on! Yhtään näitä muutoksia emme tee itsemme takia, vaan asiakkaan viihtyminen tässä on aina pääasia, Kamunen lisää.

Katso alla olevasta kuvagalleriasta esimerkkejä valaistusvaihtoehdoista! Kiinnostuitko järjestämään Pienessä salissa tapahtuman? Kurkkaa tilasta lisätietoa!