Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Äänestä suosikkiasi pyörätelinekilpailussa ja voita keikkaliput

28.02.2019

Tampere-talo ja sen yhteyteen nousevan Marriott-hotellin pihaan tulee musiikkiaiheiset pyörätelineet. Urakka on annnettu toteutettavaksi Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen IKATA:n oppilaille. He suunnittelevat ja toteuttavat koko prosessin alusta loppuun. Hankkeessa ovat mukana työeläkevakuutusyhtiö Keva sekä Marriottin hotellioperaattorina Tampereella toimiva Odyssey Hotel Group.

Tampere-talo ja Moro-lehti järjestävät äänestyksen, jossa Aamulehden lukijat pääsevät äänestämään oman suosikkinsa hienojen musiikkiaiheisten pyöräteline-ehdotusten joukosta. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan liput Tampere-talon konsertteihin.

Äänestämään pääsee täältä.

Moron lukijaäänestyksessä selvitetään yleisön suosikki. Tämän jälkeen kilpailujärjestäjien raati valitsee voittajatyön. Arvostelussa on hyvä kiinnittää ulkonäön lisäksi huomiota myös toimivuuteen.

Voittajaehdotuksen matkaa kohti Tampere-talon ja hotellin pihaa voi seurata Tampere-talon sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla kevään, kesän ja alkusyksyn aikana.