Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Säihkettä arkeen uuden kumppanin Westerback 1897:n kanssa

19.06.2018

Westerback – palveleva kello- ja kultasepänliike – on jo vuonna 1897 avannut ensimmäistä kertaa ovensa asiakkaille. Alkutaipaleensa liike on vaikuttanut lähinnä Helsingissä. Kivijalkaliike heillä on Helsingin Keskuskadulla.

Richard Webb (kuvassa vasemmalla) toimii Westerback 1897 Stockmannin aluepäällikkönä ja toteaa, että tällä hetkellä yrityksen tunnelmat ovat erittäin hyvät. Kivijalkaliikkeen tuotteet, kaikki aina sveitsiläisistä kelloista kauniisiin Westerback Collectionin timanttikoruihin, tunnetaan jo historian havinasta laadukkaina. Westerback 1897 -verkkokauppa aukesi noin vuosi sitten, jolloin huomattiin että kysyntää tulee pääkaupunkiseudun ulkopuoleltakin. Vuonna 2016 liike laajentui Stockmannille. Nyt Westerback 1897:lla on jo yhteensä 6 liikettä Helsingin keskustan, Itäkeskuksen, Tapiolan, Jumbon, Turun sekä Tampereen tavarataloissa.

– Halusimme pitää brändimme perinteistä tasoa ja arvokkuutta yllä, ja Stockmann on tunnettu ja arvostettu tavaratalo – eli meidän tuotteille juuri oikea paikka. Olemme kello- ja koruliikkeenä hieman erilainen, emme markkinoi perinteisesti eikä meillä ole esimerkiksi katalogimainontaa vaan tähtäämme enemmän mukaan tapahtumiin ja sitä kautta ihmisten tietoisuuteen. Yhteistyökumppanina meillä on ollut muun muassa Veikkausliiga. Tästä syystä kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo oli luonteva vaihtoehto uudeksi kumppaniksi, toteaa Webb.

Tampereen Stockmannin Westerback 1897:n myymäläpäällikkönä toimii Sirpa Haavisto (kuvassa oikealla).

– Ensimmäinen impulssi yhteistyöhön lähti meiltä. Halusimme verkostoitua näkyvästi juuri Tampereella sekä löytää kumppanin, joilla on samoja arvoja kuin meillä. Iloksemme talolaiset olivat rohkean avoimia yhteistyökeskustelulle. Sovimme, että Tampere-talo tulee näkymään myymälässämme ja vastavuoroisesti vaikutamme Tampere-talon tapahtumissa asiakkaiden rajapinnassa omalla pisteellä, jossa esittelemme esimerkiksi sveitsiläisiä kelloja. Meillä on loistava tilaisuus kasvattaa tunnettuuttamme Tampere-talon avulla. Helsinki-lähtöisenä yrityksenä puolestamme uskomme, että pystymme tarjoamaan valtakunnallista näkyvyyttä Talolle, Haavisto tähdentää.

Webb ja Haavisto toteavat, että Tampereen myymälä on yksi heidän positiivisimmista kohteista ja toiseksi isoin kooltaan. Liikkeen toiminta saatiin käyntiin kunnon rytinällä pätevän henkilökunnan avulla. Hyvän palvelun avulla onnistuttiinkin jo luomaan vahvaa asiakaspohjaa.

Palvelukeskeisen Tampere-talon ja Westerback 1897:n yhdistävä tekijä on rakkaus asiakkaisiin, minkä vuoksi yhteistyö oli helppo hahmottaa. Molemmat tahot varmistavat, että asiakkaat saavat ammattitaitoisen palvelukokemuksen sekä hieman ekstraa arkeen. Lisäksi molemmat organisaatiot suhtautuvat intohimolla alaansa ja seisovat ryhdikkäästi laadukkaiden tuotteidensa ja palveluidensa takana.

Tampere-talo odottaa, että pääsee ilahduttamaan asiakkaitaan tuomalla ripauksen säihkettä Westerback 1897:n kanssa konsertteihin tai yritystapahtumiin. Vastaanottavaiset yrityskumppanit toivovatkin myös asiakkailta ideoita, arjen tai juhlan ei tarvitse olla niin kaavoihin kangistunutta ideoidaan yhdessä elämyksellisiä hetkiä!

Lue lisää kumppanistamme