Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Satokauden uutuutena hunajainen huulivoide - koko pakkaus on biohajoava

07.09.2019

Tampere-talon kattohunajasta on valmistettu huulia hellivä voide, jonka myynti alkaa tiistaina 10.9.

Mehiläistenhoitaja Teemu Aittamaa iloitsee uudesta tuotteesta, joka on täysin kierrätettävä.

– Halusin luoda tuotteen, joka tulee luonnosta ja jonka voi hyvällä omalla tunnolla heittää luontoon. Huulivoiteen raaka-aineina on käytetty talon kattomehiläisten tuottamaa mehiläisvahaa ja hunajaa, joiden lisäksi voiteesta löytyy luomupellavansiemenöljyä ja karitevoita. Voiteen pakkaus puolestaan on puukomposiittia, täysin muoviton ja biohajoava, Aittamaa kertoo.

Voiteen Sulapac®-pakkaus on valmistettu biohajoavasta, myrkyttömästä ja mikromuovittomasta materiaalista, ja on täysin kotimainen innovaatio.

Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi on aina innoissaan kun talon kattomehiläisten hunajalle löydetään uusia maukkaita ja käytännöllisiä käyttötarkoituksia.

– Kyllähän tämä on hienoa, huulivoide biohajoavine pakkauksineen sopii hyvin hunajatuotteidemme jatkoksi ja tukee myös talon vastuullisuusajattelua mitä parhaimmalla tavalla, sanoo Paturi.

Voidetta on valmistettu kahta eri kovuutta. Mustassa purkissa oleva voide kiinteämpää ja valkoisessa pehmeämpää, rasvamaista. Voidetta on myynnissä Tampere-talo Shopissa.

– Kyseessä on todellinen lähituote. Ja vinkkinä se, että mustan rasian kovempi rasva sopii hyvin esimerkiksi miehille, koska se ei näy huulissa rasvana. Ja pakkauksethan ovat tosi hienot, iloitsee aulamyynnin esimies Mari Ojaranta.

Huulivoiteen hinta on 8,50 euroa.
Lisää kuvia täällä.

Teksti ja kuvat Jenni Ruotsalo