Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Smokepurppin keikan alku viivästyi - Tampere-talo pahoittelee

11.03.2019

Tampere-talon Sorsaklubilla sunnuntaina 10.3. esiintyneen amerikkalaisräppäri Smokepurppin keikan alku viivästyi merkittävästi.

– Olemme todella pahoillamme viivästyksestä ja ymmärrämme, että tilanne oli asiakkaillemme erittäin ikävä. Artistin lento oli myöhässä, minkä takia keikka alkoi ilmoitettua merkittävästi myöhemmin. Tänä keväänä Sorsaklubin muut keikat, lukuun ottamatta kahden amerikkalaisartistin keikkaa, ovat alkaneet ajallaan. Aiomme jatkossa pitää kiinni aikaisesta aloituksesta, joka on olennainen osa koko klubikonseptia, sanoo Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

Sorsaklubi on Sorsapuistosalissa tänä keväänä käynnistynyt uusi klubikonsepti. Sen tavoitteena on houkutella aikaisilla keikan aloitusajoilla ja useilla ikärajattomilla keikoilla myös sellaista yleisöä, joka ei käy perinteisillä klubeilla. Sorsaklubilla tähän mennessä esiintyneiden kotimaisten artistien keikat ovat alkaneet ajallaan, mutta kahden maailmantähden kohdalla keikkojen alku on valitettavasti viivästynyt.

– Haluamme hyvittää viivästyksestä aiheutunutta haittaa Smokepurppin keikalla olleille asiakkaillemme, Nevalainen sanoo.

Tampere-talo tarjoaa kaksi vapaalippua jollekin tulevalle kevään Sorsaklubin keikalle. Liput voi noutaa talon aulan asiakaspalvelupisteeltä keikkalippua näyttämällä.

Sorsaklubin ohjelmisto