Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

”Täällä on niin hyvä fiilis, että tekisi mieli ruveta tanssimaan” – yritysmyynnin loppuvuoden terveiset

11.12.2018

Tampere-talon yritysmyynnillä oli ilahduttavan tapahtumarikas vuosi sisältäen upeita bisnestapahtumia ja kongresseja. Tapahtumat vaihtelivat pienistä parinkymmenen hengen kokouksista satojen ja jopa tuhansien osallistujien tilaisuuksiin. Erityisesti yritysjuhlat ovat kasvattaneet suosiotaan,  ja talon kätevästi muuntuvat Duetot, Maestro ja Sorsapuistosali ovat olleet kovassa käytössä. Tuoreena mielessämme ovat vastaikään järjestetyt Oriflamen mahtavat 50-vuotiskekkerit sekä säkenöivät Tampereen Sähkölaitoksen 130-vuotisjuhlat.

Tampere sai nauttia myös kansainvälistä huomiota, kun alkuvuoden European Robotics Forum täytti talon robotiikan asiantuntijoista tärkeässä alan ykköstapahtumassa. ERF18:sta uutisoitiin näyttävästi myös kotimaan mediassa. Dynaaminen Tampere on kiehtova kokouskaupunki. Täällä myös tehdään yhdessä – varsinkin mitä tulee modernisti rokkaaviin megaseminaareihin. Näistä eräs osoitus oli Tampere Business Meet. Hienoa, että seminaareissakin on havaittavissa rohkeaa ja hyvää meininkiä, bonuksena osallistujien verkostot sen kuin vain kasvavat ja ideat lentelevät!

Yksi businesspuolen mielenpainuvimmista kommenteista löytyi Kunnallisjohdon seminaarin #kujo2018 -twiiteistä: ”Täällä on niin hyvä fiilis, että tekisi mieli ruveta tanssimaan.”  Olemme vuoden aikana myös panostaneet tapahtumien imagon ja fiiliksen tehostamiseen: muun muassa Pieneen saliin saatiin väriä vaihtavia ledivaloja. Tuomme mielellämme yritystapahtumiin elämyksellisyyttä. Tampere-talon etuina ovatkin erityisesti tilojen muunneltavuus ja avaruus sekä monipuoliset tapahtumapalvelut. Kun löydät tapahtumassa mielenkiintoisen keskustelukumppanin, pääset hälinästä etäällekin keskustelemaan rauhassa.

Antoisan businesspäivän voi viimeistellä kulttuurikeskuksen antimilla kuten museokäynnillä, shoppailulla aulan myymälässä, afterworkilla olohuonemaisessa Tuhtossa tai iltakonsertissa. Haluamme kiittää kaikkia Suomen vetovoimaisimmassa kongressitalossa kokoustaneita ja verkostoituneita asiakkaita. On ollut ilo rakentaa yhdessä kanssanne elämystentaloa. Tavataan jälleen ensi vuonna!

***

Tapahtuma tulossa? Kurkkaapa Tampere-talon tiloihin!