Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Talon kevät täynnä messuja, ammattipäiviä ja kongresseja

22.03.2019

Varma kevään merkki Tampere-talossa on Tampereen Lääkäripäivät. Yli 3000 osallistujaa houkutellut tapahtuma vietti 40. juhlavuottaan ja todella näkyi Tullin alueen katukuvassa keskiviikosta perjantaihin 20.–22.3. Tapahtumassa oli ennätysmäärä näyttelyosastoja, joita oli sijoiteltu tehokkaille paikoille eri kerroksiin.

Viikolla 14 on liikunnanopettajien vuoro, kun valtakunnallinen suurtapahtuma Liikkuva ja oppiva yhteisö kerää talon täydeltä väkeä, odotamme jopa 1300 osallistujaa! Ennennäkemättömän suureen ja näyttävään tapahtumaan yhdistellään seminaareja ja toiminnallisia työpajoja sekä paljon muuta mielenkiintoista. Tulemme uutisoimaan Liikkuvasta ja oppivasta yhteisöstä enemmän tapahtuma-aikana.

Ammattitapahtumia on useampiakin. Kevään tärkein museotapahtuma Valtakunnalliset museopäivät (15.–16.5.) sekä valtakunnallinen kasvatusalan keskustelu- ja kehittämistapahtuma Oppimisen Tuen Foorumi (OTF, 25.–26.4.) tuovat satoja asiantuntijoita taloon. Live Well– tapahtuma on laaja ja monipuolinen kuntoutuksen ammattilaisseminaari, joka täyttää talon asiantuntijoilla. Mahtuupa mukaan aimo annos kansainvälisyyttäkin, kun pohjoismainen kongressi SICFP19 (The 16th Scandinavian International Conference on Fluid Power) tuo 250 osallistujaa Tampereen yliopiston Digitaalihydrauliikan tutkimusryhmän isännöimänä.

 

Yleisötapahtumat ja messut saapuvat ryminällä

Tampere Kuplii -sarjakuvafestarit aloittivat 23.–24.3 massatapahtumakimaran kun tuhansia harrastajia ja lukijoita tuli nauttimaan monipuolisesta ja laajasta sisällöstä. Tapahtuma näkyi Sorsapuistossakin kun Cosplay-pukukilpailu ja -muotinäytös toivat värikkyyttä maisemiin. Elämän ilo -messut keskittyvät mm. elämän iloon ja henkiseen kasvuun ja tarjoavat roppakaupalla siihen liittyviä luentoja ja workshopeja. Tapahtuma on talossa 13.–14.4., kannattaa kurkkia tarkempia tietoja järjestäjän sivuilta.

Tyylikkäät Sijoitusmessut järjestetään Tampere-talossa 9. toukokuuta 2019 klo 11–19. Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton. Vuodesta 1999 saakka yhtäjaksoisesti järjestetty Sijoitusmessut on Suomen suurin, vanhin ja merkittävin yksipäiväinen sijoitusalan tapahtuma. Toukokuussa järjestettävät Sijoitusmessut juhlistavat myös 20-vuotista taivaltaan. Tule mukaan juhlahumuun ja kuulemaan ajantasaisinta tietoa talouden tilanteesta!

Sitten on tulevien opiskelijoiden vuoro: Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -suurtapahtuma pärähtää käyntiin 14.5.2019. Odotamme tuhansia nuoria tutustumaan Tampereen yliopiston ja korkeakoulujen tarjontaan.

***

Tapahtuma tulossa ja paikka hakusessa? Tutustu erikokoisiin ja muuntautuviin tiloihimme!