Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo ja Tampere Chamber Music -festivaali yhteistyöhön – tuottajaksi Hanna Kilpinen

22.08.2019

Hanna Kilpinen on aloittanut elokuussa Tampere-talon taidemusiikkiohjelmiston tuottajana. Kilpinen vastaa myös Tampere Chamber Music -festivaalin tuottamisesta. Samalla Tampere-talo ja festivaali ryhtyvät tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä ja festivaalin tapahtumat on määrä keskittää pääosin Tampere-taloon. Tampere Chamber Music ja Tampere-talo ovat tuottaneet yhteisen konsertin vuosittain järjestettävälle festivaalille vuodesta 2017 alkaen.

Kilpinen on koulutukseltaan musiikkipedagogi (YAMK) sekä musiikin maisteri Göteborgin yliopiston orkesteriakatemiasta (Swedish National Orchestra Academy).

Kilpisellä on pitkä kokemus orkesterimuusikon ja tapahtumatuottajan tehtävistä. Hän on toiminut Tampereen Musiikkiakatemian orkesteriakatemiakoordinaattorina vuodesta 2016 ja työskennellyt Norjan Kansallisoopperan orkesterin sellistinä vuosina 2010-2018. Lisäksi hän on toiminut freelancer-sellistinä orkestereissa ja teattereissa Suomessa.

Tampere Chamber Music ry on toiminut vuodesta 2018. Se järjestää ja edistää kamarimusiikkitoimintaa Tampereella. Yhdistyksen vuoden kohokohta on seuraavan kerran 23.-26. tammikuuta 2020 järjestettävä kamarimusiikkifestivaali, joka rakentuu konserteista, luennoista ja mestarikursseista. Tampere Chamber Musicin taiteellisena johtajana toimii pianotaiteilija Heini Kärkkäinen.

www.tamperechambermusic.com