Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo kiittää Jane ja Aatos Erkon säätiötä

30.04.2018

Jane ja Aatos Erkon säätiön avustus mahdollisti Wienin Filharmonikkojen menestyksekkään ensivierailun Tampereella. Tampere-talo kiittää Erkon säätiötä ikimuistoisen konserttielämyksen merkittävästä tukemisesta Pirkanmaalla.

– Iloitsemme ja kiitämme siitä, että historiallinen konsertti toteutui Erkon säätiön myöntämän avustuksen turvin. Yhteistyössä on voimaa, joka palvelee taidemusiikkiyleisöä ympäri Suomen, kiittää Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Wienin Filharmonikot, kapellimestari Daniel Harding ja mezzosopraano Elisabeth Kulman hurmasivat seisaaltaan kiittäneen konserttiyleisön Bernstein- ja Mahler –tulkinnoillaan. Konserttiarviot kiittelivät orkesteria voimallisesta ja ainutlaatuisesta soinnista ja perinteestä.

Konsertin järjestelyissä tapahtuneet muutokset loivat mahdollisuuden tarjota yleisölle myös muuta orkesteriin sidottua ohjelmaa. Esimerkiksi Filharmonikkojen kontrabasisti ja intendentti Michael Bladerer piti ensimmäisen teosesittelynsä juuri Tampereella ja kertoi lämpimästi orkesterin vaikuttavasta historiasta.

Aamulehti:
https://www.aamulehti.fi/…/wienin-filharmonikoiden-totaali…/

Helsingin Sanomat:
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005661092.html

Amfion:
http://www.amfion.fi/arvio-wienin-filharmonikot-ja-daniel-harding-tarjosivat-suurenmoista-bernsteinia-ja-mahleria-tampere-talossa