Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo lanseeraa uuden klubikonseptin – Sorsaklubi houkuttelee myös musiikinrakastajia, jotka eivät käy perinteisillä rokkiklubeilla

05.12.2018

Tampere-talo avaa uuden klubikonseptin talon itäpäädyssä sijaitsevaan Sorsapuistosaliin. Tammikuussa aloittava Sorsaklubi tarjoaa tanssittavia keikkoja varhaisilla soittoajoilla sekä laadukkaan musiikkiympäristön myös klubiskeneen tottumattomalle yleisölle. Kevään keikoilla nähdään kotimaan suosituimpia räppäreitä ja nousevia uusia idoleita. Suurin osa Sorsaklubin keikoista on ikärajattomia. Kevään viisi ensimmäistä konserttijulkistusta tulevat myyntiin tänään klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Sorsaklubilla kuullaan genrerajat ylittävää hittimusiikkia, joka soveltuu paremmin seisomakatsomoon kuin kulttuuri- ja kongressitalon konserttisaleihin. Kevään pääteemana on rap ja hip hop. Klubi houkuttelee livemusiikin ystäviä muun muassa aina jo klo 20 alkavilla keikoilla, ikärajattomilla illoilla, meet & greet -tapahtumilla sekä Tampere-talon laadukkaalla tekniikalla ja monipuolisilla ravintolapalveluilla. Klubille mahtuu maksimissaan jopa 1200 henkeä.

– Suomesta löytyy paljon musiikkia rakastavaa yleisöä, jotka eivät ole vielä löytäneet itselle sopivaa keikkapaikkaa. Sorsaklubilla voi tanssia ja riehua hyvän musan tahdissa ja ehtii vielä ajoissa kotiin tai iltaa jatkamaan, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Kevätkauden Sorsaklubeille saapuvat esiintymään muun muassa Karri Koira, Kube, Bizi, Redrama, Nelli Matula, Spekti, Brädi, Uniikki, Asa, View ja Cledos. Alkuvuodesta 2019 julkaistaan vielä kaksi keikkaa lisää. Sorsaklubin klubi-DJ:nä toimii Blockfesteiltäkin tuttu DJ Misterhustla.

– Sorsaklubin meininki artistikattauksesta ilmeeseen ja markkinointiin eroaa merkittävästi Tampere-talon muusta tarjonnasta. Usean artistin keikkailtojen lisäksi olemme keskustelleet yhteistyöstä mm. vaateketjujen, skeittiyhdistysten ja lifestyle-julkaisujen kanssa. Haluammekin tarjota klubiskeneen jotain uutta, erilaista ja leikkisää, kuvailee Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

Sorsaklubit kevätkaudella 2019:

18.1. Karri Koira, Kube, Bizi – Sallittu
9.2. Ysäribileet – Pandora, Movetron, DJ Oku Luukkainen – K18
28.2. Redrama, Nelli Matula – Sallittu
15.3. Rähinä Special – Spekti, Brädi, Uniikki – Sallittu
12.4. What the Duck??! Lisätiedot julkaistaan helmikuussa – Sallittu
11.5. Asa, View, Cledos – K18
25.5. Who the Duck??! Lisätiedot julkaistaan huhtikuussa – Sallittu

Liput keikoille 24,50 € (Ysäribileet 29,50 €)

www.tampere-talo.fi/sorsaklubi
#sorsaklubi #whattheduck @tamperetalo