Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo pahoittelee Michael Boltonin keikan viivästymistä

15.08.2019

Tampere-talolla oli kunnia saada moninkertainen Grammy-voittaja Michael Bolton esiintymään Tampere-taloon keskiviikkona 14.8. Pop-rock-balladeistaan tunnetun Boltonin konsertti alkoi 35 minuuttia myöhässä. Artisti kertoi itse yleisölle ja Tampere-talolle vasta konsertin alkaessa viikon kestäneestä sairastelustaan.

”Olemme todella pahoillamme, että tilanteen yllättävyydestä ja epävarmuudesta johtuen emme heti voineet tiedottaa yleisöä ja että konsertti kesti puoli tuntia ilmoitettua vähemmän. Arvostettu ja kokenut artisti halusi kuitenkin kaikesta huolimatta esiintyä ja antoi lavalla kaikkensa”, ohjelmapäällikkö Samppa Rinne kertoo.

Pahoittelemme tapahtunutta Michael Boltonin ja fanien puolesta. Artisti kiitti yleisöä ymmärryksestä ja tuesta häntä kohtaan haastavassa tilanteessa. Tampere-talo haluaa elämysten talona pitää huolen, että jokainen konsertti on onnistunut ja miellyttää yleisöään yllätyksistä huolimatta.

”I would like to thank my fans for your continued support and understanding and apologise for any inconvenience caused”, Michael Bolton toteaa viestissään.

”Toivomme Michaelille pikaista paranemista. Toivottavasti yleisö löytää monipuolisesta syysohjelmistostamme uusia tähtihetkiä”, Rinne toteaa.

 

Yhteystiedot:

Ohjelmapäällikkö Samppa Rinne

samppa.rinne@tampere-talo.fi

046 923 44 02