Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo panostaa henkilöstöön, yhdenvertaisuuden edistämiseen ja digitalisaatioon

08.10.2020

Heidi Tapaninaho-Pitkänen on aloittanut tapahtumayhtiön henkilöstö- ja kehityspäällikkönä

Tampere-talo elää poikkeuksellista aikaa yhtiön 30-vuotisjuhlavuoden, kaikkien talotoimijoiden yhteisen suuren juhlavuoden sekä koronakriisin keskellä. Tapahtumayhtiö on toimialallaan hyvin poikkeuksellisella tavalla onnistunut koronatilanteesta huolimatta palvelemaan jo yli 40 000 asiakasta turvallisesti ja vastuullisesti kesäkuusta lähtien, rakentamaan turvallisen tapahtuman konseptin, toteuttamaan uudistusremontteja sekä hankkimaan uutta osaamista mm. hybriditapahtumien tuotannossa. Tänä aikana Tampere-talo näkee tärkeänä panostaa yhä enemmän myös strategiseen osaamisen kehittämiseen, työntekijäkokemukseen ja uusien digitaalisten palveluiden konseptointiin ja rakentamiseen. Tapahtumayhtiö on nyt palkannut kokeneen ammattilaisen vastaamaan näistä kokonaisuuksista, kun Heidi Tapaninaho-Pitkänen aloitti yhtiön henkilöstö- ja kehityspäällikkönä.

Heidi Tapaninaho-Pitkänen on työskennellyt pitkään Tampereen kaupungin palveluksessa mm. kehittämispäällikön, asiakaspalvelupäällikön ja henkilöstöpäällikön tehtävissä. Tehtävissään hän on ollut aktiivisesti mukana myös ICT-kehittämistyössä. Tapaninaho-Pitkäsellä on monipuolista kokemusta myös yksityiseltä puolelta, ja hän on toiminut sivutoimisesti kevytyrittäjänä. Tampere-taloon Tapaninaho-Pitkänen siirtyi Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstöpäällikön tehtävästä, jossa hän toimi vuodesta 2015.

Hänen vastuullaan ovat henkilöstöhallinto, kehittäminen sekä ICT-kehitys yhtiön strategian mukaisesti. Tapaninaho-Pitkänen on johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle. Tapaninaho-Pitkänen ottaa vastuulleen myös Tampere-talon yhdenvertaisuustyön kehittämisen.

– Koronapandemiasta huolimatta Tampere-talon sekä yrityksemme alla toimivien promoottoriyhtiö Tampere Liven sekä tapahtumatoimisto Events Tampereen strateginen tavoite on kasvaa ja kehittyä tässä ajassa, turvallisesti ja vastuullisesti, asiakkaittemme tarpeisiin vastaten. Ihmisten kohtaamisen tarve on poikkeuksellisen pitkän eristäytymiskauden takia suurempi kuin koskaan, ja yhtiömme henkilöstön sekä ICT:n strateginen kehittyminen tarvitsevat kokeneen vetäjän. Olemme olleet onnekkaita saatuamme työyhteisöömme todella intohimoisesti tehtäväänsä suhtautuvan ja inhimillisen johtajan, sanoo toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Tapaninaho-Pitkänen on koulutukseltaan tradenomi (YAMK) Hämeen ammattikorkeakoulusta.

– On hienoa työskennellä Tampere-talossa yhdessä upeiden ammattilaisten kanssa. Olen päässyt jo tutustumaan ihmisiin ja toimintaan, ja kiitän kaikkia erittäin lämpimästä vastaanotosta. Panostamme vahvasti kehittämiseen, myös osaamiseen, esihenkilötyön kehittämiseen sekä työntekijäkokemuksen vahvistamiseen. Uskomme siihen, että erinomainen työntekijäkokemussynnyttää erinomaisia asiakaskokemuksia. Olenkin vakuuttunut siitä, että yhdessä osaavan henkilöstömme, asiakkaidemme ja eri sidosryhmien kanssa saamme ketterästi kehitettyä toimintaamme ja luotua upeita, monipuolisia elämyksiä, nyt ja tulevaisuudessa, Tapaninaho-Pitkänen kertoo.

Tapaninaho-Pitkäsen tehtäviin kuuluu myös yhtiön yhdenvertaisuustyö: yhdenvertaisuuden kehittäminen kaikessa toiminnassa sekä uusien yleisöjen tavoittaminen.

– Alamme tarkastella ja edistää yhdenvertaisuutta systemaattisesti kaikessa yhtiön toiminnassa henkilöstöstä ohjelmistoon, asiakkaisiin ja yleisöihin. Tällä tuemme vahvasti Tampereen kaupungin yhdenvertaisuusstrategiaa sekä Euroopan kulttuuripääkaupunkihaun 2026 tavoitteita, sanoo Paulina Ahokas.

Lisätietoja

Henkilöstö- ja kehityspäällikkö Heidi Tapaninaho-Pitkänen, 040 800 4213

Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, 040 5511 551

etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

Ajankohtaista: Tampere-talo 30 vuotta – ”Kulttuuria ja tapahtumia ei voi lopettaa”

Teksti ja kuva: Anne Sivula