Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo suljetaan, konsertit ja tapahtumat siirtyvät

17.03.2020

Tampere-talo suljetaan väliaikaisesti keskiviikosta 18.3. alkaen. Suomen hallitus on antanut koronaepidemian takia kieltoja ja rajoituksia ja määrännyt, että mm. tapahtuma- ja kulttuuritalot on suljettava 13.4. saakka.

Myös Muumimuseo ja Talon ravintolat ovat kiinni. Tampere Filharmonia päätti koko kevätkautensa perumisesta jo viime viikolla. Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli on auki toistaiseksi.

Ajankohtaisin tieto Tampere-talon konserteista, lippupalautuksista ja koronan vaikutuksista toimintaan löytyvät infosivuilta www.tampere-talo.fi/koronavirus/

Tampere-talo on siirtänyt jo viime viikosta alkaen kymmeniä tapahtumia, konsertteja, yritystilaisuuksia, kongresseja ja muita tapahtumia alkukesään, syksylle ja ensi vuoteen. Toistaiseksi vain muutamia konsertteja on jouduttu kokonaan perumaan. Syksyn ja tulevienkin vuosien ohjelmistoa, yritystapahtumia, kongresseja, ryhmävarauksia ja niin edelleen rakennetaan samaan aikaan, poikkeustilanteesta huolimatta.

Tampere Filharmonian muutokset www.tamperefilharmonia.fi/kevat-2020/

Muumimuseon muutokset www.muumimuseo.fi/

Tilanne on koko yhteiskunnalle, niin myös Tampere-talon toimijoille, poikkeuksellinen. Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas haluaa viestittää yhteisesti kaikkien talotoimijoiden puolesta positiivisuutta, ja kannustaa kriisinkin keskellä pitämään katsetta tulevassa.

– Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne, rakentakaa ja ylläpitäkää jaksamista ja positiivisuutta ja jos vain mahdollista, kohdistakaa katse kriisin yli. Vielä tulee aika, kun kulttuuri ja tapahtumat tuovat jälleen ihmiset yhteen. Lupaan, että silloin me olemme valmiina tarjoamaan elämyksiä sekä mahdollistamme kohtaamisia ja luomme tapahtumilla jälleen hyvinvointia yhteiskunnassamme, Paulina Ahokas sanoo.

Jos konsertti siirtyy koronatilanteen takia, liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos konsertti on peruttu tai uusi ajankohta ei sovi, asiakas voi saada hyvityksenä Tampere-talon lahjakortin tai hakea lipusta palautuksen 31.5. mennessä Lippupisteeltä.

Vaikka Tampere-talo on suljettu, toiminta ei seisahdu kokonaan. Muiden muassa yritysmyynti palvelee normaalisti ja tekee yritys- ja muiden asiakkaiden tapahtumavarauksia.

Myös kesän ja syksyn tapahtumiin yksittäis- ja ryhmälippuja myydään normaalisti: www.tampere-talo.fi/tapahtumat

Tampere-talon tarjonnasta on mahdollista nauttia myös kotisohvalla. Helmikuussa Tampereen Oopperassa nähty Georges Bizet’n Carmen on katsottavissa Yle Areenassa.