Tampere-talolle finaalipaikka globaalissa tapahtuma-alan kilpailussa - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Tampere-talolle finaalipaikka globaalissa tapahtuma-alan kilpailussa

28.01.2019

Yhdeksännen kerran järjestetyssä Eventex Awardsissa etsitään huippuluokan tapahtumakokemuksen tuottajaa. Kilpailussa on uusina kategorioina omat sarjat myös alihankkijoille, teknologisten ratkaisujen tuottajille, tapahtumapaikoille ja -kohteille.

Tampere-talon finaalipaikka Eventex Awardseissa on tullut kahdessa eri kategoriassa: suuret tapahtumapaikat (yli 1000 ihmisten venuet) sekä vastuullisuudessa, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

– Tampere-talo on seitsemän kertaa peräkkäin valittu Suomessa kokous- ja tapahtumajärjestäjien mukaan parhaimmaksi paikaksi järjestää tapahtumia. On todella hienoa, että työmme maailman parhaiden asiakkaiden kanssa on noteerattu myös kansainvälisesti. Ympäri maailmaa tulevien toimijoiden kanssa on todella kunnia olla finaalissa.  Erityisesti meitä ilahduttaa finaalipaikka vastuullisuudessa, sillä sitä on totetettu meillä ympäristövastuun, taloudellisen ja sosiaalisen vastuun kautta sydämen asiana jo vuodesta 1992, kertoo Ahokas.

Tuomaristoon kuuluu yli 50 tapahtuma-alan asiantuntijaa. Suomea edustaa tuomaristossa Helena Wallo, joka on MPI Finland Chapterin puheenjohtaja. Arvioinnissa painotetaan luovuutta ja innovatiivisuutta, suunnittelua ja toteutusta, mutta myös tehokkuutta ja tuloksia.

Eventex Awards 2019 -kilpailuun osallistui 331 tapahtumaa 42 eri maasta. Voittajat julkistetaan 26. maaliskuuta 2019 Eventexin online-finaalissa, joka on striimataan suorana.

Lista finalisteista on nähtävillä täällä.