Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talon tilat löydettävissä Venuu.fi:stä

22.08.2018

Venuu.fi on Suomen suurin ja suosituin tapahtumatilojen varauspalvelu. Venuu.fi:stä löytyy yli 2500 tilaa juhlista kokouksiin ja saunailloista pikkujouluihin sekä elämyksiä ja aktiviteetteja ryhmille. Palvelu on laajasti käytössä sekä yritys- että yksityistilaisuuksien järjestäjien keskuudessa.

Suomen suosituimpana kongressitalona palkittu Tampere-talo lähti mukaan palveluun valtakunnallisen kattavuuden lisäämiseksi. Venuu.fi:llä on korkea käyttöaste, muun muassa palvelun hyvä löydettävyys ja käyttäjäystävällisyys vakuuttivat. Talo odottaa yhteistyöltä erityisesti pääkaupunkialueen ja Tampereen välistä lisääntyvää synergiaa. Palvelun toivotaan viestivän tehokkaasti Tampere-talon useista erilaisista kokoustiloista, aina pienistä 20 hengen ryhmätyötiloista isoihin auditorioihin.

”Toivomme, että Tampere-talon sijainti aivan rautatie- ja linja-autoaseman läheisyydessä houkuttelee palvelun käyttäjiä ja tilojen varaajia kaikkialta Suomesta. Innovatiivinen Tampere on kaupunkina vetovoimainen ja kovassa draivissa. Kutsumme monipuolista Tampere-taloa elämystaloksi muun muassa sen vuoksi, että täällä on maailman ainoa Muumimuseo, meidän viihtyisä aulakokonaisuutemme tarjoaa mahdollisuuden shoppailuun tai vaikka etätyöskentelyyn trendikkäissä loungeissa. Ympäri taloa on tuotu taidetta ilahduttamaan kävijöitä. Iltatekemistä on runsaasti keikkojen ja konserttien osalta, unohtamatta olohuonemaista a la carte ravintola Tuhtoa, joka tarjoaa isoista ikkunoistaan upeat näkymät viereiseen Sorsapuistoon.” kertoo myyntipäällikkö Leena Sulonen.

“On hienoa saada Tampere-talon kaltainen laadukas toimija mukaan Venuu.fi-palveluun. Tampere-talolla on hyvä maine erilaisten onnistuneiden tapahtumien ja produktioiden mahdollistajana sekä paikallisten keskuudessa että kansallisesti. Tampere on kasvukeskus, joten kysyntää tiloille löytyy erityisesti erilaisiin yritystilaisuuksiin kuten kokouksiin ja konferensseihin sekä erilaisten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien viettoon. Tampere-talon kanssa alkaneen yhteistyön myötä palvelumme tarjonta Tampereella monipuolistuu ja vastaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita.” tähdentää Venuu.fi:n markkinointipäällikkö Suvi Joensivu.

Molemmat osapuolet iloitsevat yhteistyön tarjoavan asiakkaille kokonaisvaltaisempaa palvelua, Venuu.fi helpottaa palvelullaan tilojen varaajien arkea ja Tampere-talo tuo kokouskävijöiden arkeen iloa – talossa pääsee helposti hetkeksi irtaantumaan rutiineista.

Lämpimästi tervetuloa uudetkin kävijät!

Lisätietoa Venuu.fi:stä

Lisätietoa Tampere-talon kokoustiloista