Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Teatteri Siperian Mieslive-teoksen kantaesitys Tampere-talossa siirtyy tammikuulta maaliskuulle

14.01.2022

Nykyisestä pandemiatilanteesta, esitystoimintaa koskevista rajoituksista ja lähiviikkoja koskevasta epävarmuudesta johtuen Teatteri Siperia on päättänyt perua kaiken esitystoimintansa maaliskuun alkuun saakka.

Muutoksista johtuen tammikuulle suunniteltu Mieslive-teoksen kanta-esitys Tampere-talossa siirtyy sunnuntaille 13.3.2022. Vastaavasti kevään esitykset siirtyvät aikavälille 14.3.–7.5.2022. Alun perin kanta-esitys suunniteltiin järjestettävän 28.1.2022.

Olemme yhteydessä kaikkiin peruttuihin esityksiin lipunostaneisiin asiakkaisiin. Jo ostetut liput voi vaihtaa uuteen esityspäivään tai vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa hyvitystä varten 31.3.2022 mennessä. Lisätietoa lipunsiirroista ja -palautuksista antaa Tampere-talon lipunmyynti ja Lippu.fi:n asiakaspalvelu.

Pahoittelemme aiheutunutta harmia ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Muutosten tarkoituksena on turvata sekä yleisön että esiintyvän työryhmän turvallisuus ja ennakoida tulevaa.

Hyvitysvaihtoehdot

Lahjakorttihyvityspyynnöt Tampere-talon lipunmyyntiin sähköpostitse osoitteeseen: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi

Rahahyvityspyynnöt Lippupisteen asiakaspalveluun tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus tai asioimalla Tampere-talon lipunmyynnissä (ei käteishyvityksiä).

Tampere-talon Ryhmämyynti hoitaa ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautukset osoitteessa: ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Huom. Lippupisteen myyntipisteet eivät suoraan käsittele lippupalautuksia. Huomioittehan, että palautuspyyntöjen käsittelyssä voi olla viivettä, koska asiakaspalvelukanavat ovat ruuhkaiset runsaiden yhteydenottojen takia.

Kiitämme ymmärryksestä!