Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Teetanssit saivat huiman suosion

02.02.2018

Teetanssit toivat Tampere-talon aulaan yli 300 tyylikästä tanssijaa.

Helmikuun ensimmäinen päivä murjoi ulkona liikkujia talven kovimmalla lumimyräkällä, mutta Tampere-talon aulassa tunnelma oli käsin kosketeltavan lämmin. Ilmassa oli intoa, odotusta ja tanssijalan vipatusta, kun yli 300 ihmistä odotti livemusiikin ensitahteja. Ohjelmapäällikkö ja tanssiaisidean isä Timo Suomi julisti Teetanssit avatuiksi ja samassa sadat tyylikkäät tanssiparit antautuivat musiikin vietäväksi.

Tanssijoiden lisäksi Teetanssien keskiössä on laadukas ja suurella sydämellä soiva livemusiikki. Kotkien puhallinorkesteri tanssitti tamperelaisia 15-henkisellä kokoonpanolla, jonka iso ja mehevä soundi sekä upeasti soljuva yhteissoitto säkenöivät jalokivinä Tampere-talon uusimman tapahtuman kruunussa. Ohjelmistossa kuultiin ikivihreiden valssien ja tangojen lisäksi myös jännittäviä sovituksia eri fox-, dixieland-, rumba- sekä cha-cha -klassikoista.

– Erittäin suuri kiitos Tampere-talolle tästä tilaisuudesta. Kolmen 60-luvun likkakaverin kanssa päätimme tehdä Teetansseissa käymisestä tavan täällä kaikkien tamperelaisten yhteisessä olohuoneessa. Olisimme jaksaneet kauemminkin, lupaa koko reilun tunnin yhtä soittoa tanssinut Soile.

Teetanssit ovat keränneet valtavasti positiivista palautetta ihan joka kanavissamme.

– Kiitos Tampere-talon Teetansseista tänään! Mahtava, suorastaan kulttuuriteko järjestää ja tarjota laadukkaat päivätanssit Tampere-talon aulassa. Nautin joka sekunnista; tanssista, musiikista, visuaalisesti kauniista ympäristöstä, lattiasta, joka on kuin tanssiin luotu, hyvästä palvelusta ja teestä, kiittelee Raija.

Ensi kerralla upea orkesteri soittaa kaksi settiä musiikkia ja välissä pidetään tauko. Seuraavat Teetanssit pyörähdellään torstaina 1. maaliskuuta klo 15-16.30. Tervetuloa riemastuttamaan arkea!