Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Toimialoja ilahduttavan kirjavasti edustettuina alkuvuoden yritystapahtumissa

28.01.2019

Tämän vuoden ensimmäiset kuukaudet täyttyvät tapahtumista kuten Teknologiapäivät,  uuden yliopiston yhteisötapahtuma Potentiaalit, Tieteen päivät, Tietomallintamisen tapahtuma InfraBim, Rakennuttaminen, militaarimateriaalin ja keräilyaseiden myyntitapahtuma TamArms, RaitiovaunuMaketti, Lasiseminaari ja Sairaalatekniikan päivät.

Monipuolisuus tapahtumien toimialoissa ja luonteissa peilaantuu moneen taipuviin tiloihimme. Iloksemme saimmekin juuri Parhaat Kokoustilat -tunnustuksen valtakunnallisesti yritystapahtumia järjestäviltä ToimistoSisseiltä. Talossa järjestetään kaikkea aina messuista seminaareihin ja yritysbileisiin. Edellä mainitut muutamat alkuvuoden tapahtumat ovat kooltaan isohkoja mutta aivan yhtä tärkeitä meille ovat pienet kokoukset ja workshopit, joita erikokoisissa tiloissamme voi järjestää.

Vuoden alusta starttasivat myös kevään kokouspaketit. Kiitelty asiakaspalvelu on ja pysyy, mutta haluamme tuoda pienillä somistuksilla ja eleillä lisää hyvää fiilistä vieraillemme. Noutopöydät ovat katettu iloisen värikkäästi ja haluammekin, että kokousten lomassa voit nauttia kaikilla aisteillasi ympäröivästä miljööstä.

Kaikki asiakkaat toimialasta tai tapahtuman koosta riippumatta ovat tervetulleita elämystentaloon. Lämpimiin kohtaamisiin!

***

Tapahtuma tulossa ja tila hakusessa? Myyntipalvelumme auttaa!