Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tuottavat aurinkopaneelit kiinnostavat

18.05.2018

Upean auringonpaahteisen kevään aikana oli loistava mahdollisuus päästä esittelemään kiinnostuneille valon voimaa ja sen suomia mahdollisuuksia. Tampere-talo, Green Energy Finland Oy (GEF) ja Insecon Oy järjestivät kiinnostuneille yrityksille Voimavirtaa auringosta -seminaarin 17.5. talon Riffi-tilassa. Tapahtuman tarkoituksena oli tarjota mahdollisimman kattava tietopaketti aurinkovoimasta.

Aamupäivän aikana käsiteltiin aurinkosähkökumppanuutta, energianhallintaa älykkäällä aurinkovoimalalla, aurinkovoimalainvestoinnin rahoitusvaihtoehtoja ja energiatukea. Tapahtuman päätteeksi Tampere-talon sukkelasanainen kiinteistöpäällikkö Marko Koivisto pääsi lempiaiheensa pariin kertomalla yleisölle talon katolle vuonna 2017 asennetusta aurinkovoimalasta, esimerkkejä sen käytöstä ja siitä koituvista säästöistä. Vieraat kokivat tapahtuman hyödylliseksi ja ajatuksia herättäväksi. Päivä huipentui aurinkovoimalan esittelyyn katolla.

Katso video voimalastamme

Jos katollamme oleva aurinkovoimala tuli sinulle uutena tietona, tutustuthan muihinkin käytössämme oleviin ympäristövastuullisiin ratkaisuihin.

***

Lisätietoa Inseconista

Lisätietoa GEFistä

Varaa tila Joutsenmerkillä varustetusta Tampere-talosta