Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

UPEE second hand -tapahtuman ohjelma julki - päivä täynnä ajankohtaisia puheenvuoroja kestävän kulutuksen teemoista

28.03.2019

Huhtikuussa päivänvalon näkevä upouusi kestävän kulutuksen, laadukkaan ja eettisen muodin, kierrätyksen ja ekolifestylen erikoistapahtuma on julkaissut ohjelmasisältönsä.

UPEE second hand -tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja, haastatteluita sekä paneelikeskustelu ajankohtaisista kestävän kulutuksen aiheista. Pinnalle nousevat viime aikoina paljon puhututtaneet ilmastoasiat, ekologisuus ja tekstiiliteollisuuden haasteet sekä mahdollisuudet kestävästä näkökulmasta. Päivän aikana ohjelmasisällöt tarjoilevat vinkkejä siihen, miten arjen pienillä valinnoilla voi vaikuttaa kestävämpään tulevaisuuteen. UPEE on ilmaistapahtuma, ja kuka vain voi tulla inspiroitumaan tärkeiden teemojen pariin.

DesignOnTampereen DOT SPOT tuo UPEEn Weecos Stagelle kolme kiinnostavaa puheenvuoroa alan ammattilaisilta. DOT SPOTeissa  käsitellään Ilmastokokous -konseptia puuseppä Matti Hännisen kanssa ja tutustutaan vaatteiden ja asusteiden huoltoon  Arkivé Atelierin opastamana. DesignOnTampere on koonnut  haastatteluiden lisäksi paneelikeskustelun, joka haastaa puhujat aiheeseen kestävä vaate on tulevaisuudessa palvelu. Keskustelua moderoi toimittaja Taru Torikka ja puhujina ovat Viivi Arela (Arela),  Soile-Maria Linnemäki (Vaatepuu) ja Maria Manninen (Arkivé Atelier).

Muista sisällöistä vastaa Vaatevallankumous-kampanja ja Eettisen kaupan puolesta ry:n #lempivaatteeni -kampanja, ekologisten vaatteiden designer Paula Malleus sekä käytettyjen merkkivaatteiden aarreaitta Emmy.fi. Lisää näkökulmia aiheiden ympärille antavat puheenvuoroillaan somevaikuttaja Sanni Sadetuuli Saarinen ja luonnonkosmetiikkaparatiisi Keidas By Lumo.

Tsekkaa Weecos Stagen aikataulu ja lue lisää tapahtumasta tästä!

@UPEEsecondhand

www.tampere-talo.fi/upee

Kuvat Miikka Varila