Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo aloittaa uuden tosi-tv-formaatin – Vain Taiteilijaelämää lukitsee osallistujat kuukaudeksi tyhjään kulttuuri- ja kongressikeskukseen

01.04.2021

Tampere-talo aloittaa uuden tosi-tv-formaatin – Vain Taiteilijaelämää lukitsee kotimaisen kulttuurin, elinkeinoelämän ja politiikan vaikuttajat kuukaudeksi tyhjään kulttuuri- ja kongressikeskukseen.

Vain taiteilijaelämää -ohjelmaan on saatu vahvistettua suomalaisen yhteiskunnan eri sektoreiden ykkösnimiä. Siihen osallistuvat mm. taitelija Ismo Alanko, näyttelijä Karoliina Blackburn, kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen, oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano, ohjaaja/koreografi/tanssinopettaja Marco Bjurström, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja muut julkisuudesta tutut hahmot, joilla kaikilla on lämmin suhde Tampere-talon seiniin ja sisältöihin.

Tampere-talossa ohjelman tähtien on löydettävä pukuhuoneensa talon sokkeloisilla käytävillä ilman vahtimestareiden apua, valmistettava omat evässämpylät ja kahvit Tampere-talon tyhjässä kanttiinissa ja kuunneltava Tampere-talon toimitusjohtajan Paulina Ahokkaan päättymätöntä luentosarjaa tapahtuma-alan tulevaisuudesta.

Luvassa on myös tähtivieraiden yllätysesiintymisiä virtuaaliyleisölle Tampere-talon Isossa salissa. Julkkikset esiintyvät itseään säestäen ja hoitavat myös roudaukset ja konserttitekniikan itsenäisesti.

Uusi ohjelmaformaatti on syntynyt yhteistyössä kotimaisten tv-yhtiöiden sekä kulttuuri-, rakennus- ja vesiteollisuuden kattojärjestö KURAVESI:n kanssa.

Haluatko hakea mukaan virtuaaliyleisöön? Laita meille sähköpostia osoitteeseen
viestinta@tampere-talo.fi