Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Valtakunnallinen Rakennuttaminen 2018 -tapahtuma ensimmäistä kertaa Tampere-talolla

17.01.2018

RAKENNUTTAMINEN on Raklin ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden kahden päivän tapaamisfoorumi, joka järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tampere-talolla 18.–19.1.2018. Tapahtumaan osallistuu 300 alan vaikuttajaa eri puolilta Suomea.

Tampere pääsee näyttämään vetovoimansa jälleen kokous- ja kongressikaupunkina, kun kiinteistö-, infra- ja rakennusalan ammattilaiset saapuvat loppuviikosta oman alansa merkittävään verkostoitumisfoorumiin.

Torstaina 18.1. lavalla kuullaan muun muassa kokemuksellisen teknologian (VR/AR) hyödyntämisestä projekteissa ja miten visualisointi voi toimia päätöksenteon välineenä. Eurooppalaista näkökulmaa tietomallintamiseen tuo professori Arto Kiviniemi Liverpoolin yliopistosta (Professor of Digital Architectural Design), joka kertoo, kuinka tietomallintamista hyödynnetään Britanniassa.

Seminaarissa lavan valloittaa myös työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntija Suvi Nenonen, joka pureutuu Smart Office -ratkaisujen tehokkuuteen ja työhyvinvointiin. Perjantaina 19.1. paneudutaan muun muassa projektiviestintään ja sosiaalisen median hyödyntämiseen projekteissa Länsimetro-projektin toimitusjohtaja Ville Saksin ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori Pekka Saurin puheenvuoroissa. Heidän lisäkseen tapahtumassa on mukana useita kotimaisia asiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta.

Miksi järjestäjä valitsi juuri Tampereen?

”Hyvät yhteydet, saatavuus ja palvelut houkuttelevat myös meidät järjestämään kiinteistö- ja rakennusalan tapahtumia Tampereella. Tuomme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Rakennuttaminen 2018 -tapahtuman Tampere-taloon ja osallistujia on mukana ennätysmäärä. Tulossa on erittäin kiinnostava ja aktiivinen tapahtuma.”, kertoo Kiinkon liiketoimintajohtaja Anu Karvonen.

Tampere-talon asiakkuuspäällikkö Laila Walldén iloitsee uuden tapahtuman tulosta Tampere-taloon. Kiinteistö- ja rakennusalan vetovoimaiset tapahtumat sopivat loistavasti Tampereelle, jossa rakentaminen ja uudistuminen ovat vahvasti näkyvillä eri puolilla kaupunkia.

Lisätietoja