Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Vuorotteluvapaan sijaisuudet Tampere-talossa

22.11.2017

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, joka tuottaa vuosittain yli 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Vuodessa tavoitamme yli 400 000 kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 35 miljoonaa euroa. Liikevaihtomme ja muut tuottomme ovat vuosittain n. 15 miljoonaa euroa. Talomme ovet ovat avoinna ihan jokaiselle. Kattomme alla toimivat lisäksi Tampere Filharmonia, à la carte ravintola Tuhto sekä kesäkuussa 2017 avautunut maailman ainoa Muumimuseo. Tampere-talossa 7 miljoonan kävijän raja meni rikki keväällä 2016.

Tampere-talo Oy hakee henkilöstönsä vuorotteluvapaiden sijaisiksi kokoaikaisiin määräaikaisiin tehtäviin kahta asiakaspalvelusuuntautunutta osaajaa.

Vahtimestari ajalle 15.1.-13.7.2018

Palveluosaston työntekijänä vahtimestari osallistuu Tampere-talon asiakaspalveluun ja tilaisuuksien toteuttamiseen. Hän vastaanottaa, palvelee ja opastaa asiakkaita päivittäin.

Keskeisenä tehtävänä on turvallisuuden ja järjestyksen ylläpito ja valvonta. Tehtäviin kuuluu myös kulunvalvontaa, puhelinvaihdetoimintaa, posti- ja tavaralogistiikkaa sekä naulakon asiakaspalvelua.

Sujuva englanninkielen taito on tehtävässä välttämättömyys. Lisäksi luonteva asiakaspalveluote, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä käytännön ongelmaratkaisu- ja paineensietokyky auttavat selviytymään tehtävästä menestyksekkäästi. Hyvä lähtökohta on vartijan ja/tai järjestyksenvalvojan koulutus. Myös muu turvallisuuteen liittyvä koulutus kuten esim. ensiapukoulutus ja työturvallisuuskorttikulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Tässä tehtävissä työajat vaihtelevat Tampere-talon tilaisuuksien rytmin mukaan – hakijalta edellytetään valmiutta tehdä töitä kaikkina viikonpäivinä ja eri työvuoroissa. Valittavan henkilön pitää täyttää vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit.

Aulapalvelutyöntekijä ajalle 1.3.-10.6.2018

Aulapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu Tampere-talon aulapalvelutiskillä tapahtuva myynti-, palvelu- ja opastustoiminta. Aulapalvelu on asiakkaidemme ensimmäinen kohtaamispiste ja siksi tärkeä asiakaspalvelukokemuksen luomisessa. Tiskillä myydään Tampere-talon monipuolisten konserttien ja Muumimuseon lippuja, talon myymälän ja aulakahvion tuotteita sekä muita oheispalveluita. Tehtävään kuuluu myös tuotevalikoiman ja myyntialueen järjestäminen ja ylläpito, sekä avustavat postitus-, tavaralogistiikka- ja toimistotehtävät.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kuluttajamyynnistä. Arvostamme käytännön paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä halukkuutta työskennellä aktiivisella myynti- ja asiakaspalveluotteella ajoittain ruuhkautuvissa tilanteissa. Monipuolisen ja nopeasti muuttuvan tuotevalikoiman sekä erilaisten kassa-, myynti- sekä muiden it-järjestelmien nopea omaksuminen ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä, muiden kielten osaaminen lasketaan eduksi. Hygieniapassi ja ensiapukoulutus lasketaan myös hakijalle eduksi.

Tässä tehtävissä työajat vaihtelevat Tampere-talon tilaisuuksien rytmin mukaan – hakijalta edellytetään valmiutta tehdä töitä kaikkina viikonpäivinä ja eri työvuoroissa. Valittavan henkilön pitää täyttää vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja vahtimestarin tehtävästä:

liiketoimintapäällikkö Eija Vartila, p. 050-388 9628 tai eija.vartila@tampere-talo.fi

Hakuaika: viimeistään ti 5.12.2017

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: eija.vartila@tampere-talo.fi

 

Lisätietoa aulapalvelutyöntekijän tehtävästä:

myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen, p. 040-554 0699

Hakuaika: viimeistään ma 15.1.2018

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: marjut.heinonen@tampere-talo.fi