Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Vuosiseminaari uuden edessä

16.11.2017

Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestettiin 9.-10.11.2017 ensimmäistä kertaa Tampereella ja Tampere-talossa. Vuosiseminaari käsittelee kiinteistöalan ajankohtaisia aihealueita ja kokoaa alan toimijat ja asiakkaat yhteen. Tapahtuman järjestäjät kokivat, että Tampere-talon tilat haastavat sekä seminaarin sisällön että konseptin muutokseen ja uuteen alkuun. Odotukset olivat korkealla seminaaria suunniteltaessa ja rakennettaessa.

Kuinkas sitten kävikään?

Valtakunnalliseen tapahtumaan saapui noin 700 osallistujaa ympäri Suomea. Kiinkon (Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy) liiketoimintajohtaja Anu Karvonen kertoo: “Olimme todella tyytyväisiä tapahtumaan ja yhteistyö sujui talolaisten kanssa oikein hyvin. Erityisen ilahduttavaa oli, että osallistujia tuli yli 150 enemmän kuin viime vuonna. Tampereelle siirtyessä saavutimme siis kaikkien aikojen huipun osallistujamäärässä. Tämä oli jopa enemmän kuin uskalsimme toivoa. Tilat toimivat meidän kannaltamme hyvin ja näytteilleasettajatkin olivat tyytyväisiä. Kokonaisuudessaan tapahtuman siirto Tampereelle sai hyvää palautetta.”

Vuosiseminaarissa kuultiin kiinteistöalan vaikuttajien mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja. Tapahtumassa esiintyi myös Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson, joka päätti 2-päiväisen hohdokkaan seminaarin vaikuttavalla puheenvuorollaan luovuuden, vuorovaikutuksen ja innovaatioiden merkityksestä.

Tampere-talo kiittää jokaista tapahtumaan osallistunutta – seminaari on jatkossakin lämpimästi tervetullut Tampereelle!

Lue enemmän seminaarista

Kuva: Pekka Rousi