Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Joululounas

Joululounas

Tampere-talon joululounas on tulvillaan tunnelmaa, tuoksuja ja mairittelevia makuja. Kutsu koolle omat tiimiläiset, tärkeimmät asiakkaat tai tarpeellisimmat sidosryhmät, ja istahda yhteiseen pöytään, ilman kiirettä.
Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi ja keittiömestari Ville Täppinen ovat suunnitelleet hivelevän herkullisen lounaspöydän – juuri Sinulle ja vieraillesi!

Alkuun suosittelemme

Kuusenkerkällä ja kanelilla maustettu kuohuviini

Hinta 7,50eur / lasi

Buffetmenu

Savusuolattua lohta ja tyrnivinaigrettekastiketta,
pikkelöityjä sinapin- ja tillinsiemenkurkkuja
Katajanmarjasilakoita ja Åbyn näkkileipää
Hehkuviinipunajuurta ja vuohenjuustoa
Metsäsienitartar saaristolaisleivällä
Heikkilän tilan munajuustoa, hilloketta Tampere-talon
kattohunajasta ja viikunoista
Tammisen savusaunassa kypsennettyä luomukinkkua
***
Helmikananrintaa ja tähtianis-appelsiinikastiketta
Vihreitä papuja ja pekonia
Maa-artisokka-perunagratiinia
***
Ahlmanin Selin-sinihomejuustoa
Mouhijärven Herkkujuustolan
Heidi-valkohomejuustoa ja Vilho-appenzeller-juustoa
Karpalo-kattohunajahilloketta
Lähileipomon Juhlalimppua
***
Rustiikkinen jouluhalko
Lähileipomon ruispiparkakkuja
Luomukahvia ja -teetä

Hinta 45eur / hlö

 

Joululounas katetaan ke 15.12. – pe 17.12. klo 11 – 15.
Pöytävaraukset sähköpostilla ravintola@tampere-talo.fi tai puhelimitse 041 731 4541. Lataa tästä joululounasesite.

Haluatko yhdistää joululounaaseen kauden viimeisen kokouksen, tai varata tilan omalle ohjelmalle? Tutustu tiloihimme, ja pyydä tarjous!

Tampere-talon pikkujoulukauden tarjonta

Sujahda parhaimpiisi ja pakene syksyn harmautta Tampere-taloon! Värikkäästä tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva juhlatunnelman virittäjä. Nauti elämysten lisäksi myös muista talon antimista: hyvästä seurasta, kuplivasta ja pikkujouluherkuista. Tutustu pikkujoulukauden ohjelmistoon, ja varmista paikkasi vuoden pirskahtelevimmissa bileissä!

Joululahjavinkki: Tampere-talon Elämyslahjakortti

Vuosi lähenee loppuaan ja on henkilöstön ja asiakkaiden muistamisen aika. Tampere-talon elämyslahjakortti on mieluinen joululahja kaikille, sillä jokainen voi itse käyttää sen haluamallaan tavalla. Elämyslahjakortin arvon voit itse päättää.

Konserttien ja kulttuurin ystäville meillä on ympäri vuoden tapahtumia ja esityksiä, mistä valita. Mukava tunnelma ja maanläheiset herkut houkuttelevat ravintola Tuhtoon. Lahjakortilla voit vierailla myös maailman ainoassa Muumimuseossa, joka vetoaa aikuiseen kävijään taiteellaan ja toimii syväsukelluksena Tove Janssonin sielunmaisemiin. Tai vaikka piipahtaa ostoksilla myös Tampere-talo Shopissa, josta löytyy ainutlaatuisten Muumituotteiden ja kirjojen lisäksi suomalaisten klassikkomerkkien, kuten Finlaysonin, Iittalan sekä Marimekon, tuotteita. Muutamia mainitaksemme.

Hanki lahjaksi Elämyslahjakortit Tampere-talon lipunmyynnistä tai  ryhmämyynnistämme: 03 243 4501 ja sähköposti ryhmamyynti@tampere-talo.fi