Usein kysytyt kysymykset - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Usein kysytyt kysymykset


Ohjeistamme ja kerromme turvallisesta osallistumisesta talon tapahtumiin päivittyvällä turvallisia elämyksiä -infosivulla.

 

Vaatesäilytys maksaa 3€ (alle 12-vuotiaat veloituksetta) ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Ulkovaatteet ja isot laukut tulee jättää konserteissa ja tapahtumissa pääaulan vaatesäilytykseen tai vaihtoehtoisesti lukollisiin lokeroihin.

Baletin ja oopperan kestot ilmoitetaan verkkosivuillamme tapahtumakalenterissa, mutta konsertit voivat artistista ja konsertin luonteesta riippuen venyä ennakoitua pidemmäksi tai päättyä ennakoitua aikaisemmin. Koska konsertin tarkkaa kestoa ei tiedetä, emme voi verkkosivuilla tai markkinoinnissamme antaa tästä arviota. Konsertti-iltana pääaulan infonäytöllä on aina kunkin konsertin arvioitu kesto, mutta tämäkin saattaa illan aikana vielä muuttua.

Esteettömät kulkureitit taloon ovat pääovi sekä S-ovi, joka sijaitsee Tampere-talon sisäpihan puolella. S-ovelle pääsee S-ovelle pääsee Viinikankadun kautta, ovi löytyy ns. hevosenkengän vasemmasta kulmasta.

Esteettömästi pääset sisään myös Ravintola Tuhton pääovista.

Kannattaa saapua taloon hyvissä ajoin ennen konsertin alkua, jotta ehdit rauhassa kulkemaan 2. kerroksen lämpiöön. Tilaisuuden ja aikataulun sallimissa rajoissa vahtimestarit päästävät sinut saliin ennen muuta yleisöä.

Ovet avataan viimeistään noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Saavuthan ajoissa ja pidä riittävät turvavälit myös jonottaessa.

Pääsääntöisesti konserttien valokuvaus, videointi tai äänitys on kielletty, ellei sille ole annettu erillistä lupaa.

Talossa ei ole erillistä lastenhoitohuonetta. Yleisiin wc-tiloihimme on sijoitettu  lastenhoitotasoja sekä pottia pikkuvieraiden käyttöön.

Aulatilojen langaton netti on ilmainen, tunnukset saat pääaulan aulapalvelutiskiltä.

Käytössämme on eOmistajan Löytöpalvelu.

Löytötavaran lunastamiseksi ota yhteys Tampere-talon infoon. Puh 03-243 4111 tai puhelinvaihde@tampere-talo.fi Lunastaessa tavaraa ilmoita ilmoituksen ID numero. Varaudu antamaan tarkemmat tuntomerkit kadottamastasi tavarasta sekä tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Lippuja Tampere-talon konsertteihin ja tapahtumiin voi ostaa Tampere-talon omasta lipunmyynnistä talon aulan palvelupisteeltä sekä Lippu.fi:n kanavista. Osaan konserteista lippuja saa myös Tiketistä.

Tampere-talon oma lipunmyynnin puhelinpalvelu on lopetettu 1.1.2019 alkaen. Puhelinpalvelusta vastaa Lippu.fi. Tampere-talon ryhmämyynnin palveluita muutos ei koske, vaan palvelemme ryhmäasikkaita kuten tähänkin asti.

Lippu.fi:n virallisia kanavia ovat lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet www.lippu.fi/myyntipisteet, R-kioskit ja Lippu.fi:n puhelinpalvelu 0600 900 900. Muista kanavista emme suosittele lippujen ostamista. Näin vältyt mahdollisista huijausyrityksistä ja lippujen ylihinnoittelulta. Tampere-talo ja lippu.fi eivät koskaan jälleen myy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa.