Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Usein kysytyt kysymykset


Ohjeistamme ja kerromme turvallisesta osallistumisesta talon tapahtumiin päivittyvällä infosivulla.

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Noudatamme ja seuraamme viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia, jotta sinä voit vierailla meillä turvallisesti.

Talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla pitkävaikutteisella pinnoitteella. Siivousta on tehostettu ja käsidesi- ja käsienpesupisteitä on talossa runsaasti.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä. Tampere-talon henkilökunta käyttää kasvovisiiriä asiakaskohtaamisissa.

Ison talon ja avarien aula- ja tapahtumatilojen ansiosta pystymme huolehtimaan turvaväleistä ja porrastamaan yleisön kulkua talossa ja tapahtumissa.

Vaatesäilytys maksaa 3€ (alle 12-vuotiaat veloituksetta) ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Turvallisuussyistä takit ja isot laukut voi nykytilanteessa ottaa myös mukaan saliin, mutta suosittelemme jättämään tavarat pääaulan vaatesäilytykseen tai vaihtoehtoisesti lukollisiin lokeroihin.

Baletin ja oopperan kestot ilmoitetaan verkkosivuillamme tapahtumakalenterissa, mutta konsertit voivat artistista ja konsertin luonteesta riippuen venyä ennakoitua pidemmäksi tai päättyä ennakoitua aikaisemmin. Koska konsertin tarkkaa kestoa ei tiedetä, emme voi verkkosivuilla tai markkinoinnissamme antaa tästä arviota. Konsertti-iltana pääaulan infonäytöllä on aina kunkin konsertin arvioitu kesto, mutta tämäkin saattaa illan aikana vielä muuttua.

Esteettömät kulkureitit taloon ovat pääovi sekä S-ovi, joka sijaitsee Tampere-talon sisäpihan puolella. S-ovelle pääsee S-ovelle pääsee Viinikankadun kautta, ovi löytyy ns. hevosenkengän vasemmasta kulmasta.

Esteettömästi pääset sisään myös Ravintola Tuhton pääovista.

Kannattaa saapua taloon hyvissä ajoin ennen konsertin alkua, jotta ehdit rauhassa kulkemaan 2. kerroksen lämpiöön. Tilaisuuden ja aikataulun sallimissa rajoissa vahtimestarit päästävät sinut saliin ennen muuta yleisöä.

Ovet avataan viimeistään noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Saavuthan ajoissa ja pidä riittävät turvavälit myös jonottaessa.

Pääsääntöisesti konserttien valokuvaus, videointi tai äänitys on kielletty, ellei sille ole annettu erillistä lupaa.

Talossa ei ole erillistä lastenhoitohuonetta. Yleisiin wc-tiloihimme on sijoitettu  lastenhoitotasoja sekä pottia pikkuvieraiden käyttöön.

Aulatilojen langaton netti on ilmainen, tunnukset saat pääaulan aulapalvelutiskiltä.

Tampere-talon löytötavaroista vastaa Kalevantien puolella sijaitsevan D-oven yhteydessä oleva vaihde. Vaihde vastaa kyselyihin arkisin klo 8-20 numerossa 03 243 4111.

Lippuja Tampere-talon konsertteihin ja tapahtumiin voi ostaa Tampere-talon omasta lipunmyynnistä talon aulan palvelupisteeltä sekä Lippu.fi:n kanavista. Osaan konserteista lippuja saa myös Tiketistä.

Tampere-talon oma lipunmyynnin puhelinpalvelu on lopetettu 1.1.2019 alkaen. Puhelinpalvelusta vastaa Lippu.fi. Tampere-talon ryhmämyynnin palveluita muutos ei koske, vaan palvelemme ryhmäasikkaita kuten tähänkin asti.

Lippu.fi:n virallisia kanavia ovat lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet www.lippu.fi/myyntipisteet, R-kioskit ja Lippu.fi:n puhelinpalvelu 0600 900 900. Muista kanavista emme suosittele lippujen ostamista. Näin vältyt mahdollisista huijausyrityksistä ja lippujen ylihinnoittelulta. Tampere-talo ja lippu.fi eivät koskaan jälleen myy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa.