Kokoukset | Kokoustilat ja palvelut tilaisuudellesi Tampereen keskustassa.
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Kokoukset

 

 

Olisiko taas aika nähdä? Kun teillä on tarve kohdata, me hoidamme homman. Teidän toiveenne on meidän lähtökohtamme, järjestetään yhdessä tavoitteellinen ja mielekäs tilaisuus joko turvallisesti livenä Tampere-talossa tai verkon välityksellä. Tilat ja palvelut kohtaamisille yhden yhteydenoton kautta.

Varaa seuraava tilaisuutesi: myyntipalvelu(at)tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4800

Kokoukset turvallisesti

Kokoukset turvallisesti livenä, etänä tai hybridinä

Voit järjestää tapahtumasi Tampere-talossa edelleen luottavaisin mielin. Palvelemme aina ajankohtaiset turvallisuussuositukset huomioiden väljissä ja muunneltavissa tiloissamme, joiden pinnat on asianmukaisesti hygieniakäsitelty. Toimimme luotettavana ja välittävänä kumppanina turvallisen kohtaamisen järjestämisessä. Kerromme myös, mitä järjestäjän ja osallistujan kannattaa huomioida paikan päälle saapuessaan. Muistathan, että kohtaamisen voi järjestää myös hybridinä, jolloin läsnä olevien ihmisten lisäksi tapahtumaan pystyy osallistumaan myös verkon välityksellä.

Kiinnostuessasi kysy lisää uusista virtuaali- ja hybridipalveluistamme ja etäkokouksista.

Tutustu päivittyvään turvallisuusinfoon

Tässä on tilaisuutesi

Suomen vastuullisin ja rytmikkäin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo tarjoaa monipuoliset ja elämykselliset tilat erilaisten kokousten ja yritystapahtumien käyttöön. Loistava sijainti kävelymatkan etäisyydellä rautatie- ja bussiasemilta kauniin Sorsapuiston vieressä. Courtyard by Marriott Tampere City sijaitsee Tampere-talon yhteydessä, hotellin aulasta on sisäkulkuyhteys taloon. Päivään voi helposti yhdistää kokemuspolkua talon nähtävyyksissä, shoppailua Tampere-talo Shopissa, käyntiä Muumimuseossa, afterworkia ravintola Tuhtossa tai illan keikkatarjontaa.

Kokouspaketit

Tampere-talon kokouspaketeilla toteutat tilaisuutesi helposti ja vaivatta upeassa virikkeellisessä ympäristössä! Pakettiin sisältyy tarpeitasi vastaava kokoustila av-laitteilla ja tietoliikenneyhteyksillä, aulapalvelut sekä herkulliset tarjoilut kokouslounaasta kahvi- ja välipalatarjoiluihin. Erilaisilla virtuaali- ja hybridityökaluilla mahdollistat myös vuorovaikutteisen etäosallistumisen. Kokouksen jälkeen on aika nauttia kulttuuri- ja kongressikeskuksen antimista. Vapaan ohjelman lisäksi toteutamme myös räätälöityjä, upean elämyksellisiä kokouspaketteja.

Yritystilaisuudet ja juhlat

Talon tasokkaat tilat ja loistava tekniikka sekä kiitelty asiakaspalvelu takaavat onnistuneen yritystilaisuuden. Rôtisseurs-tason ruoka viimeistelee elämyksen. Lähiruokaa on saatavilla jopa talon omalta katolta puutarhasta, kasvihuoneesta ja mehiläistarhasta. Kerro meille tilaisuudestasi jättämällä tarjouspyyntö. Luomme kanssasi ikimuistoisen tapahtuman. Voimme jopa valaista tiloja tai talon ulkopinnan yrityksesi tunnusväreillä.

Events Tampere

Tampere-talon tapahtumayksikkö tuottaa tapahtumapalveluita yrityksille ja yhteisöille. Niitä ovat esimerkiksi erilaiset kaupunkitapahtumat, yritystapahtumat ja -juhlat, asiakastilaisuudet, seminaarit, näyttelyt, messut ja lanseeraukset. Yksikön kongressi- ja kokouspalveluista vastaa Tavicon-tiimi. Tavicon on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen.

Kansainväliset kongressit

Tee vaikutus myös kansainvälisiin vieraisiin! Tampere-talo on äänestetty Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi – tasokkaat hotellit löytyvät kävelyetäisyyden päässä ja Tampereelle on hyvät lentoyhteydet. Kokemus ja ammattitaito näkyy palvelussamme isoissakin tilaisuuksissa. Talolla on turvallisuusalan elinkeinolupa ja saman katon alla toimii oma kongressitoimisto Tavicon.

Messutilaisuudet

Tampere-talon monipuoliset tilat tarjoavat useita vaihtoehtoja messujen ja tapahtumien oheisnäyttelyiden toteutukseen. Sorsapuistosali, Duetot ja lämpiöt tarjoavat paljon valoisaa ja avaraa pinta-alaa erilaisten näytteilleasettajien iloksi. Meiltä saat kattavat palvelut myös messuosastojen rakentamiseen.

Näetkö itsesi jo näissä tiloissa?

>> Kurkista tiloihimme 360° virtuaaliesittelyin

 

Myyntipalvelu

Kokousmyyntipalvelun puhelinnumero 03 2434 800 ja sähköposti myyntipalvelu@tampere-talo.fi

Huomioithan, että toistaiseksi palvelemme ma – to klo 9 – 16.

Perjantaisin olemme pandemiatilanteen aiheuttamien lomautusten vuoksi suljettuna.


 


Tiina Lumio, Leena Sulonen, Mari Lehtovaara, Mira Mäkelä ja Hanna-Leena Laszka


Virpi Valtavaara

asiakkuuspäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Tiina Lumio

asiakkuuspäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Mira Mäkelä

asiakkuuspäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Leena Sulonen

myyntipäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi