Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Kokouspaketit

Valitse kokouspaketti, kun haluat toimivat kokousjärjestelyt maittavine tarjoiluineen, helposti ja mutkattomasti! Kuluneiden kuukausien aikanakin meillä on kokoustettu menestyksekkäästi, sillä olemme panostaneet turvallisuusjärjestelyihin. Jotta voisitte tulla meille luottavaisin mielin. Muista kysyä myös hybridi- ja virtuaalikokouksista myyjiltämme, autamme mielellämme järjestämään tilaisuutesi myös verkossa.

Paikan päällä noudatamme ajankohtaisia turvallisuussuosituksia.

Varaa kokouspakettisi: myyntipalvelu@tampere-talo.fi / puh. 03 2434 800

Turvallisuus talossa

Onnistuneen, turvallisen kohtaamisen kokouspaketti

Tampere-talon kokouspaketeilla toteutat tilaisuutesi helposti ja vaivatta upeassa virikkeellisessä ympäristössä. Panostamme turvallisuuteen erityisesti ja väljät tilamme mahdollistavat hienosti järjestelyjen muunneltavuuden. Kokouspaketteihimme sisältyy tarpeitasi vastaava kokoustila av-laitteilla ja tietoliikenneyhteyksillä, aulapalvelut sekä herkulliset tarjoilut kokouslounaasta kahvi- ja välipalatarjoiluihin. Kokouksen jälkeen on aika nauttia kulttuuri- ja kongressikeskuksen antimista. Vapaan ohjelman lisäksi toteutamme myös räätälöityjä, upean elämyksellisiä kokouspaketteja.

Kokouspaketin sisältö

Tampere-talon suositut kokouspaketit sisältävät:

  • kokoustila
  • aulapalvelu
  • langaton verkkoyhteys
  • av-välineet ja tekninen opastus
  • maittavat tarjoilut

Kokouksen jälkeen on aika rentoutua ja nauttia porukalla tai omassa rauhassa. Voit esimerkiksi kierrellä talon taideteokset, pistäytyä Muumimuseossa, tutkia tuliaisia Tampere-talo Shopissa tai vetäytyä olohuonemaiseen ravintola Tuhtoon. Myös illan konsertti- ja keikkatarjonta kannattaa kurkata läpi. Pirkanmaan ulkopuolelta saapuvat kokousryhmät majoittuvat kätevästi vaikkapa yhteydessämme olevassa Courtyard by Marriott -hotellissa. Elämykselliset kokouspaketit odottavat, autamme sinua paketoimaan ikimuistoisen – suorastaan bisneslomalta tuntuvan – päivän Suomen vetovoimaisimmassa kongressi- ja kulttuurikeskuksessa!

Kokouspaketin minimiveloitus on 20 henkilöä. Tätä pienemmän kokousryhmät neuvotellaan erikseen.

Poimintoja kokouspaketeista

  • Koko päivän kokouspaketti – hinta 49 €/hlö, alv 0% (58,04 € sis. alv) Max. 8 h, lounas, 2 kahvitusta
  • Brunssi-/aamiaiskokouspaketti – hinta 37 €/hlö, alv 0% (44,17 € sis. alv) Max. 4 h, runsas aamiaisbuffet
  • Puolipäiväkokouspaketti – hinta 42 €/hlö, alv 0% (49,80 € sis. alv) Max. 4 h, lounas, kahvitus

Tutustu kokouspakettiesitteeseen!

Kokous- ja koulutusryhmille hyvin soveltuvia tilojamme ovat mm. Aaria, Opukset, Riffi ja Sonaatit. Isommille seminaareille puolestaan loistavia valintoja ovat Duetot, Maestro ja Pieni sali. Saatavilla myös muita tiloja ja kokouspaketteja. Kysy lisää tiloistamme ja kokouspaketeistamme myyntipalvelusta!

Työyhteisöt, tutustuttehan myös uusiin TYHY- ja virkistyspaketteihin!

Mitä muuta koettavaa Tampereella on? Visit Tampere antaa parhaat vinkit kokousvieraille ja matkailijoille.

Myyntipalvelu

myyntipalvelu@tampere-talo.fi
puh. 03 2434 800