Yritystilaisuudet ja juhlat - Tyylikkäät tilat Tampere-talosta
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Yritystilaisuudet ja juhlat

Tampere-talo tarjoaa tilaisuudellesi tyylikkäät puitteet, oli kyseessä sitten henkilökunnan huomioiminen, tärkeiden sidosryhmien tapaaminen tai yrityksen pyöreät vuodet, joita juhlimaan kutsutaan ihan kaikki.

Monipuoliset ja muuntautuvat tilat

Tampere-talosta löytyy sopiva tila joka lähtöön. Varaa yksi tai useampi tila, tai komeasti koko Tampere-talo!

Suosittelemme esimerkiksi;
Bar Harun voit varata etkoille, jatkoille tai kivoille pikku kokkareille, ihastuttava aitiopaikka pääaulan hulinassa
Maestrosta aukeava koko seinän kokoinen näkymä Sorsapuiston suuntaan itsessään on jo elämys. Yhdistettynä kauniiseen kattaukseen ja onnistuneeseen ohjelmaan voi tilaisuutesi olla vain menestys
Sorsapuistosalissa katto on korkealla ja seinät leveällä. ”Sopussa” onnistuvat niin klubikeikat kuin gaalaillalliset, messut kuin tuotelanseeraukset
Ja silloin kun vieraasi ansaitsevat vain parasta, on valinta Ison salin lavalle katettu illallinen – uniikki ja unohtumaton

Nämä ja monta muuta vaihtoehtoa. Kerro meille toiveesi, niin me kerromme mikä tila toimii juuri sinun tapahtumallesi!

Tarjoilut toiveidesi mukaan

Vieraiden viihtymisen takaavat onnistuneet ja toimivat tarjoilut. Tampere-talon ruokafilosofia liputtaa lähituotannon ja luomun puolesta, oman kattopuutarhan parhaimmisto ja meillä asuvat mehiläiset tuovat lautaselle pikantin lisän. Valitse tarjoilut valmiiksi suunnitelluista kokonaisuuksista, tai juuri sinun vieraitasi varten mietitystä menusta. Varmaa on, että tuhansien tilaisuuksien kokemuksella toteutetut tarjoilut viimeistelevät tilaisuutesi.

Tapahtumapalvelut

Tampere-talon vahva kokemus konserttijärjestäjänä takaa sen, että kuva-, ääni- ja valototeutukset myös yritystilaisuuksissa ja -juhlissa ovat huippuluokkaa. Meidän kauttamme varaat helposti myös suosikkiartistit ja sujuvasanaiset juontajat. Monipuolisesta ohjelmistostamme löytyvät helpot ja valmiit elämykset kokouspäivän päätteeksi tai juhlaillan huipennukseksi.

Meiltä löytyvät lisäksi kokeneet kumppanit niin kukkasomistuksiin, tapahtumateippauksiin kuin muihinkin mausteisiin, kysy ideoita ja ehdotuksia!

Hiilineutraali tapahtuma – luotettavasti ja läpinäkyvästi

Valitse vastuullisesti, ja kompensoi tapahtumasi hiilijalanjälki Tampere-talon omaan hiilinieluun, lähimetsään Lempäälässä.

Laskemme yhdessä tapahtumasi hiilijalanjäljen, johon vaikuttavat mm. osallistujamäärä, matkustustavat ja valitsemasi tarjoilut. Yhteistyössä Suomen Luonnonvarakeskuksen kanssa laadittujen laskelmien perusteella määrittelemme kompensaatiomaksun, jota vastaava määrä puita istutetaan hiilinieluun.
Metsäalueemme on perustettu huonosti metsittyvälle joutomaalle, jolloin hiilinielu on aidosti lisäyksellinen ja pitkäikäinen – sopimuksemme takaa puille sata vuotta kasvurauhaa!

Hiilineutraalit tapahtumat kanssamme toteuttaa Puuni Oy.

Events Tampere apunasi

Kaipaatko apua tapahtumasi kutsuprosessiin, esiintyjäkaartiin tai konseptointiin? Haluatko itsekin heittäytyä juhlahumuun, ja tilata kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna?

Tampere-talon tapahtumayksikkö Events Tampere on kokenut ja ketterä kaverisi erilaisissa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä kiemuroissa. Yhdessä Events Tampereen kanssa luot korkealaatuisen ja vaikuttavan tapahtuman, jonka yksityiskohdissa asuvat laatu ja vastuullisuus.

Varataanko ikimuistoinen juhlaelämys?

Myyntipalvelu

myyntipalvelu@tampere-talo.fi
puh. 03 2434 800