Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää
 • englanti
 • Suomi

Lipunmyynti

Perutut ja siirretyt konsertit

Koronapandemian vuoksi siirrettyihin konsertteihin liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, tai tilaisuus on peruttu, suosittelemme konserttilipun vaihtamista Tampere-talon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden hyvityspäivästä. Saadaksesi lahjakorttihyvityksen ota yhteyttä: lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501 (ma-pe klo 9-15). Mainitse viestissä tilaisuuden nimi, tilaajan nimi, lipun yksilöivä tieto (esim. katsomo+rivi+paikka -tiedot tai lipun kantaosasta löytyvä viivakoodinro) ja lahjakortin vastaanottajan yhteystiedot.

Jos et halua vaihtaa konserttilippuja lahjakorttiin, voit hakea lippurahojen palautusta Lippu.fi:n sivuilta.  Lippupisteen kanavista ostetuista lipuista ei palauteta palvelumaksun osuutta ja toimituskuluja. Lippupisteen myyntipisteet eivät pysty käsittelemään lippupalautuksia.

Talossa järjestettävien muiden konserttijärjestäjien hyvityskäytännöt voivat vaihdella. Tiedustele mahdollisuutta hyvitykseen tapahtumakohtaisesti.

Jos sairastut etkä pääse konserttiin, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Ota yhteys vimeistään konserttipäivänä saadaksesi hyvityksen: lipputoimisto@tampere-talo.fi.

Ryhmäasiakkaiden lippupalautukset ja siirrot

Tampere-talon ryhmämyynnin asiantuntijat auttavat ryhmäasiakkaiden ryhmälippupalautuksen kanssa tai mahdollisen konserttivarauksen siirtämisen tulevaan ajankohtaan. Ole yhteydessä: ryhmamyynti@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501.

Ravintola ja väliaikatarjoiluiden varaukset

Tampere-talon ravintola on yhteydessä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksen peruuntuneen konsertin väliaikatarjoiluista. Ravintola pyrkii ottamaan yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti sitä mukaa, kun tieto peruutuksista tulee. Maksu palautetaan asiakkaan tilille.

Tampere-talon lipunmyynti

Tampere-talon lipunmyyntikumppani on Lippupiste. Sorsaklubin keikkoihin lippuja on myynnissä myös Tiketissä.

Lippuja Tampere-talon tapahtumiin voi ostaa:

 • Tampere-talon aulapalvelutiskiltä talon pääaulasta
 • Lippupisteen verkkokaupasta lippu.fi
 • Lippupisteen myyntipisteista (esim. R-kioskit ja monet Citymarketit) ympäri maan www.lippu.fi/myyntipisteet
 • Lippupisteen puhelinpalvelusta 0600 900 900 (ma-la 9-21, su 10-18, 2 €/min.+pvm).

Lippuja voi varata:

 • Tampere-talon aulapalvelutiskiltä talon pääaulasta
 • Lippupisteen puhelinpalvelusta 0600 900 900 (ma-la 9-21, su 10-18, 2 €/min.+pvm).
 • sähköpostitse (lipputoimisto@tampere-talo.fi), laita mukaan osoite- ja puhelinnumerotietosi

Tampere Filharmonian lipunmyynnin aloituksista, hinnoista ja kausikorteista löytyy tietoa Tampere Filharmonian sivuilta.

Katso talon lipunmyynnin aukioloajat täältä: Koko talon aukioloajat.

Huom! Emme suosittele lippujen ostamista muista myyntikanavista! Vältyt mahdollisilta huijausyrityksiltä ja lippujen ylihinnoittelulta, kun ostat liput vain yllä mainituista kanavista. Tampere-talo ja lippu.fi eivät koskaan jälleenmyy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa myyntikanavissaan. Tampere-talo ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

Pyydämme Tampere-talon tapahtumiin tulijoita huomioimaan myös tuoksuyliherkät.

Ryhmämyynti

Useimmissa Tampere-talon omaan ohjelmatuotantoon kuuluvissa tapahtumissa ovat voimassa seuraavat ryhmäalennukset:

 • Vähintään 10 hlöä -10 %
 • Vähintään 30 hlöä -15 %
 • Vähintään 50 hlöä -20 %

Puh. 03 243 4501, ma-pe klo 9.30-16 (pvm).
ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Reklamaatioasioissa ota yhteyttä numeroon 03 243 4501 (pvm).

Lippujen hinnat

Konserttilippujen hinnat löytyvät tapahtumakalenterista.

Lippujen vaihtaminen

Emme lunasta takaisin Tampere-talon lippuja emmekä vaihda niitä lahjakortteihin.

Vaihdamme liput toiseen näytökseen ainoastaan alla kuvatuissa tapauksissa, lipun vaihtoa varten pyydämme asiakkaita saapumaan asioimaan aulapalvelutiskille talon pääaulaan, lippuja ei vaihdeta puhelimitse:

 • Tampere Filharmonian konserttilippuja vaihdamme vain muihin Tampere Filharmonian konserttilippuihin. Jos vaihdat lipun arvokkaampaan lippuun, veloitamme sinulta erotuksen; jos vaihdat edullisempaan lippuun, emme hyvitä erotusta. Veloitamme jokaisesta vaihdetusta lipusta 5 € palvelumaksun.
 • Muissa Tampere-talon konserteissa ja tapahtumissa vaihdamme lipun vain saman tuotannon eri näytöksiin. Veloitamme jokaisesta vaihdetusta lipusta 5 € palvelumaksun.

Maksutavat

Käteisen ja korttien lisäksi Tampere-talossa käyvät maksuvälineinä:

 • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-kortti ja SmartumPay mobiilimaksu
 • Edenred-setelit ja Edenred-kortti ja Edenred mobiilimaksu
 • Ticket Mind&Body
 • Tyky-Kuntoseteli+ ja Tyky-Online
 • ePassi / AliPay
 • Eazybrake

Mobiilimaksutavoilla voi maksaa ainoastaan Tampere-talon aulapalvelutiskillä talon pääaulassa.

Lahjakortit

Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa sekä Lippupisteen myyntipisteissä (www.lippu.fi/myyntipisteet). Lippupisteen myyntipisteissä lahjakortin arvon päälle lisätään Lippupisteen palvelumaksu 1,50-4 €/lahjakortti + Lippupisteen toimitusmaksu 2€/tilaus.

Tampere-talon verkkolahjakortti on myynnissä  Lippupisteen verkkokaupassa (lippu.fi).  Verkkolahjakortin arvon lisäksi veloitetaan Lippupisteen toimitusmaksu 1€/tilaus. Verkkolahjakortti käy maksuvälineenä vain verkkokaupassa.

Liikuntarajoitteiset ja avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Liikuntarajoitteiset asiakkaamme saavat ottaa avustajansa ilmaiseksi mukaan Tampere-talon oman tuotannon esityksiin. Oman tuotannon konsertit on merkitty tähdellä tapahtumakalenterissa. Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat avustajalle maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla. Pyydämme asiakkaita varmistamaan aina lipunoston yhteydessä, onko avustajan lippu kyseisessä esityksessä ilmainen.

Avustajalippu on maksuton asiakkaille, jotka tarvitsevat vamman tai pitkäaikaissairauden takia henkilökohtaista avustajaa voidakseen liikkua Tampere-talossa.

Osa Ison ja Pienen salin esteettömistä paikoista on anniskelupaikkoja. Isossa salissa näitä on kymmenen ja Pienessä salissa viisi. Täysi-ikäinen saattaja voi viedä juoman asiakkaan puolesta saliin.

Jos haluat kysyä lisää pyörätuolipaikoista tai liikuntarajoitteisen saapumisesta Tampere-taloon, lue lisää esteettömyydestä Tampere-talossa tai soita ryhmämyynnin puhelinpalveluun puh. 03 243 4501, ma-pe klo 9.30-16 (pvm).

Hotellivaraukset

Varaa majoitus Tampere-talon yhteydessä olevaan Courtyard by Marriott Tampere City -hotelliin ystävähintaan.

Alennukset

Ryhmäalennukset

Useimmissa Tampere-talon omaan ohjelmatuotantoon kuuluvissa tapahtumissa ovat voimassa seuraavat ryhmäalennukset:

 • Vähintään 10 hlöä -10 %
 • Vähintään 30 hlöä -15 %
 • Vähintään 50 hlöä -20 %

Ryhmäalennuksen saa peruslipuista. Ryhmäalennus ei koske alennettuja lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai lastenlippuja).

Muiden tuottajien järjestämissä tilaisuuksissa ryhmäalennukset konserttikohtaisesti, lisätiedot lipunmyyntipisteistä.

Kanta-asiakasalennukset

Tutustu Tampere-talon kanta-asiakkuuteen.

Muut alennukset

Lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille erikoishinnat konserttikohtaisesti, lisätiedot tapahtumakalenterista ja lipunmyyntipisteistä. Työttömille erikoishinnat konserttikohtaisesti tapahtumapäivänä, lisätietoja Tampere-talon lipunmyynnistä.

Veteraanit

Veteraanit ovat yhdessä avustajansa kanssa tervetulleita korvauksetta kaikkiin Tampere-talon oman tuotannon konsertteihin. Oman tuotannon konsertit on merkitty tähdellä tapahtumakalenterissa. Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat niin veteraanille kuin avustajallekin maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla.

Lue lisää “veteraani-kortista” tästä. Kertojana Vieno Mokko, 88 vuotta.