Hyppää sisältöön
Home » Syysloma

OhJELMAA SyyslomaLLE

Tampere-talossa tapahtuu koululaisten syyslomaviikoilla! Komediaa, musiikkia ja mimiikkaa yhdistelevä maailmanlaajuinen viihdeilmiö Blue Man Group esiintyy Isossa salissa neljän näytöksen voimin. Tampere-talo on ryhmän Bluevolution-maailmankiertueen ainoa pysähdyspaikka Suomessa. Hurjan hauska esitys sopii koko perheelle eskari-ikäisestä ylöspäin. 

Kolme sinipäistä miestä tuijottavat eteenpäin, taustalla naisrumpalin hahmo.

 

Tampere-talon ohjelmaa syyslomaviikoilla 42 ja 43

Syyslomaviikoille ajoittuvat Blue Man Group -ryhmän esityksen lisäksi myös monet konsertit ja tapahtumat. Upeaääninen Irina tuo Isoon saliin pop-energiaa, supersuosittu TikTok-viulisti ONEVIOLIN vetää Pienessä salissa ei yksi vaan kaksi keikkaa, ja Lasten Lauantaina perheen pienimmät viihtyvät laadukkaan nukketeatterin parissa. Tampere-talo onkin kaikenikäisille lomalaisille mitä mainioin vierailukohde. 

Tervetuloa syyslomalla tutkimusretkelle maailman ainoaan Muumimuseoon ja herkuttelemaan Ravintola Tuhton antimien äärelle. Tampere-talo Shop palvelee niin Muumimuseon kävijöitä kuin muitakin Tampere-talon asiakkaita. Shopissa on jännittävä valikoima muumituotteita, muotoilua ja musiikkia.

Meille on helppo saapua niin junalla kuin omalla autolla, ja yön vietät saman katon alla Courtyard by Marriott -hotellin pehmeissä lakanoissa.

 

Katso syysloman ajan tapahtumat tästä!

Pe 13.10. klo 19

Irina

Iso sali, Tampere-talo

Konsertissa kuullaan energisen 20-vuotista uraansa juhlivan laulajattaren lukuisien hittien lisäksi harvemmin keikoilla kuultuja kappaleita. 

Artisti Irina oranssissa tukassa, oranssissa paidassa, oranssin taustan edessä

La 14.10. klo 11 ja 14

Koirakampaamo Villa Koiranen -nukketeatteriesitys

Maestro, Tampere-talo

Teatteri Hevosenkengän mukaansatempaava nukketeatteriesitys sopii koko perheelle. Yhdistä vierailuun tutkimusretki Muumimuseossa ja pannukakkubuffet ravintola Tuhtossa.

La 14.10. klo 11

SWAP! Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma

Sorsapuistosali, Tampere-talo

Suomen suurin vaatteidenvaihtoon keskittyvä tapahtuma, jossa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet. Vapaa pääsy. 

Nainen esittelee kirpputoritapahtumasta löytämäänsä vihreää juhlamekkoa
SWAP!:ssa vaatteet vaihtavat omistajaa – raha ei. Kuvassa Milla Lähteenmäki esittelee SWAP!-löytöjä viime vuoden tapahtumassa. (Kuvaaja: Miikka Ruohonen)

Ke 18.10. klo 19.30 (loppuunvarattu) sekä suuren suosion vuoksi lisäkonsertti klo 17.30!

ONEVIOLIN

Pieni sali, Tampere-talo

Somen kautta supersuosioon noussut artisti tekee uniikilla konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. 

Ke 18.10. klo 19

Tero Saarinen Company & Helsingin Barokkiorkesteri: Third Practice

Iso sali, Tampere-talo

Korkealaatuisten taide-elämysten ystävälle tarjolla on huippunykytanssia ja barokkimusiikkia yhdistävä teos, joka peilaa arvojen ja perspektiivien muutosta murroksessa. 

Nykytanssija tanssii mustaa taustaa vasten.

Pe 20.10. klo 19, la 21.10. klo 14, la 21.10. klo 18 ja su 22.10. klo 14

Blue Man Group (USA): Bluevolution World Tour

Iso sali, Tampere-talo

Yleisö saa rokata, nauraa ja juhlia, kun kolme sinistä ja kaljua hahmoa tutkivat maailmaa ja löytävät siitä musiikkia, komediaa ja yllätyksiä.

Pe 20.10. klo 19.30

Olli Soikkeli Quartet feat. Marian Petrescu

Pieni sali, Tampere-talo

Yksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista esiintyy Quartet-yhtyeensä kanssa yhdessä Grammy-palkitun pianistin kanssa.

Mies hymyilee keskellä kuvaa, kirara näkyy etualalla.
Mies soittaa klarinettia tummalla taustalla, kuvan edustalla kaupunkisiluetti

Su 22.10. klo 19

The King of Swing – Woytek Mrozek & The 1st New York Orchestra

Pieni sali, Tampere-talo

Luvassa on upea ilta swing-orkestereiden suurimpia hittejä, kuten Benny Goodman, Frank Sinatra ja Michael Bublé, esitettynä klassisen Big Bandin säestyksellä.

Avoinna ti-ke 9-17, to 9-19, pe 9-17, la–su 10–17 (ma suljettu)

Muumimuseo

Tampere-talo

Tampere-talossa sijaitseva maailman ainoa Muumimuseo tarjoaa kävijöilleen taianomaisen matkan Tove Janssonin (1914-2001) muumitarinoihin alkuperäisten kuvitusten myötä. Elämyksellinen taidemuseo sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville.

Muumimuseo, Visit Tampere, Laura Vanzo
ruokapöytiä kauniissa ja valoisassa ravintola Tuhtossa Tampere-talossa

Ravintola Tuhto sijaitsee Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere

Ravintola Tuhto

Tuhto on lämminhenkinen ja kotoinen ravintola Tampere-talossa. Saaristolaishenkinen muumiravintola tarjoilee skandinaavisia klassikoita unohtamatta laadukkaita tuotteita lähi- ja pientilatuottajilta. Ruoka valmistetaan konstailemattomasti ja nautitaan olohuonemaisessa rennossa miljöössä.

Voit pistäytyä kahville Muumimuseo-vierailun yhteydessä, nauttia päivittäin vaihtuvasta lounastarjonnasta tai istahtaa illallisen äärelle pidemmäksikin aikaa.

Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli

Jää yöksi saman katon alle

Varaa majoitus Tampere-talon yhteydessä sijaitsevasta modernista ja trendikäkkäästä Courtyard by Marriott Tampere City -hotellista. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Suosittelemme varaamaan majoituksen ajoissa. Tervetuloa viihtymään!

Katso Tampere-talon tapahtumaT

/
  • Tampere Filharmonia

Tunteiden pyörteissä

Pe 26.4.2024 klo 19 – Tunteiden pyörteissäTampere-talo, Iso saliMatthew Halls, kapellimestariMackenzie Melemed, pianoAnna Thorvaldsdottir: CatamorphosisSergei Rahmaninov: Pianokonsertto nro 2Jean Sibelius: