Hyppää sisältöön

Tuulensuun Palatsi: Ansa-kabinetti

Tuulensuun Palatsin tyylikäs Ansa-kabinetti sijaitsee talon toisessa kerroksessa, osoitteessa Hämeenkatu 30, Tampere.

Pinta-ala62

Kerros2

Istumapaikkoja50

Luokkatilaa

Illalliselle

Juhliin

Valkoisen kokouspöydän ääressä istuu kymmenkunta iloista ja rentoa ihmistä

Tuulensuun Palatsin monipuoliset ja erikokoiset tilat soveltuvat ensisijaisesti yritystilaisuuksien järjestämiseen! Etenkin asiakastilaisuuksien, kokousten, seminaarien sekä esimerkiksi messujen järjestäminen onnistuu mutkitta.

Vuonna 1929 valmistunut, upeasti vanhaa kunnioittaen entisöity Tuulensuun Palatsi sijaitsee keskellä Tamperetta, osoitteessa Hämeenkatu 30. Näyttävää uusklassista tyyliä edustava rakennus oli valmistuessaan kaupungin suurin asuinkerrostalo.

Tuulensuun Palatsin tyylikäs Ansa-kabinetti sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Tila toimii oivallisesti kokousten, monenlaisten juhlien, asiakastilaisuuksien ja henkilöstötapahtumien näyttämönä.

Tilaan mahtuu pöytien ääreen jopa 50 hengen porukalla kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tilassa on tarpeen mukaan käytössä kokoustekniikka, mukaan lukien wifi ja videotykki. Kabinetista on suora yhteys pääsalin parvelle ja aitioihin sekä sen yhteydessä on käytettävissä oma baaritiski.

Kysy lisää maistuvista tarjoiluista tilaisuuteesi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen tilaisuus!

FULL HD -DATAPROJEKTORI
VALKOKANGAS

TILASSA TOIMII ILMAINEN LANGATON INTERNET

Kolme iloista kokouskahvittelijaa
Viisi ystävällisen oloista kokoustajaa pöydän ääressä, jossa on valkoinen liina
Lähikuva ihmisestä ottamatta pihdeillä rieskarullaa lautaselle
Nainen vaaleassa pitkassä tukassa ja vaaleansinisessä bleiserissä on juuri nostamassa kahvikuppia hymyileville huulilleen
Valkoisen kokouspöydän ääressä istuu kymmenkunta ihmistä keskustelemassa eriaiheista aamiastarjoilujen kera

Pienessä puuntaimessa on metsän alku

Jokaista Tuulensuun Palatsissa järjestettyä tilaisuutta kohden istutamme kaksi puuntainta Tampere-talon hiilinieluun Lempäälässä. Luonnostaan huonosti metsittyvälle joutomaalle tullaan istuttamaan kaikkiaan 3670 puuntainta: tervaleppää, mäntyä ja rauduskoivua. Sopimus metsäalueen säilymisestä on tehty sadaksi vuodeksi, minä aikana alue tulee sitomaan 1000 tonnia hiilidioksidia. Tämä vastaa käytännössä yli viiden miljoonan kilometrin ajoa autolla.

Kumppaninamme hiilinielun istutuksessa toimii Puuni Oy.

Pieni puuntaimi Tampere-talon hiilinielussa Lempäälässä

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!