Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
 • englanti
 • Suomi

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Sivua päivitetty viimeksi 2.9.2021

Tälle sivulle on koottu Tampere-talon turvallisuuskäytännöt. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja huolehdimme yleisön, artistien sekä työntekijöiden turvallisuudesta.

Tapahtumia voidaan jälleen toteuttaa turvallisesti. Noudatamme Suomen hallituksen, Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia sekä linjauksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Olemme mukana myös Tapahtumateollisuus ry:n Turvallinen tapahtuma – Check -kampanjassa.
Lue tarkemmin ajankohtainen tilanne ohjelmistosta, siirroista ja peruutuksista.

Katso siirretyt ja peruuntuneet konsertit täältä

Ravintola Tuhto on avoinna, katso aukioloajat. Tutustu lounaslistaan täältä.

Tampere Filharmonian kausi 2021-2022 on julkaistu, lisätietoa täältä.

Muumimuseo on avoinna, katso aukioloajat.

Tampere-talo aloittaa vapaaehtoisen kokeilun koronapassin käytöstä 1.9. alkaen

Tampere-talo aloittaa vapaaehtoisen kokeilun koronapassin käytöstä kaikissa Tampere-talon konserteissa 1.9. alkaen. Myös yritys- ja yhteisötapahtumien järjestäjiä kannustamme testaamaan koronapassin käyttöä erilaisissa kokous- ja juhlatilaisuuksissa.

Kokeilun tarkoituksena on antaa kävijöille ja tapahtumien järjestäjille mahdollisuus tutustua koronapassin käyttämisen helppouteen ja vaivattomuuteen. Lisäksi kokeilulla halutaan vahvistaa asiakkaiden turvallisuuden tunnetta konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Omakannasta löytyvän EU:n koronatodistuksen voi näyttää vapaaehtoisesti Tampere-talon aulassa sijaitsevassa erillisessä palvelupisteessä tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun käyttäjät saavat todistuksen saadusta koronarokotteesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai sairastetusta koronataudista. Kokeilu ei koske alaikäisiä lapsia.

Käytä kasvomaskia

Edellytämme kasvomaskin käyttöä. Laitathan maskin kasvoille heti saapuessasi taloon. Henkilökuntamme käyttää kasvovisiiriä tai -maskia. Maskeja on myynnissä Tampere-talo Shopissa. Lue lisää kasvomaskien käytöstä THL:n sivulta.

Huolehdi hygieniasta

Muista käsi- ja yskimishygienia ja suosi korttimaksua. Jos yskit tapahtumassa toistuvasti, poistuthan salista. Henkilökuntamme voi myös kohteliaasti ohjata sinut ulos.

Talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla pitkävaikutteisella pinnoitteella. Siivousta on tehostettu ja käsidesi- ja käsienpesupisteitä on talossa runsaasti.

Ethän tule tapahtumiin, jos tunnet itsesi sairaaksi, olet palannut ulkomailta 10 vuorokauden aikana tai olet altistumisen vuoksi karanteenissa.

Pidä turvavälit

Muista riittävä turvaväli muihin. Kiinnitä huomiota etäisyyksiin erityisesti jonottaessasi.

Iso talo ja avarat aula- ja tapahtumatilat mahdollistavat riittävät turvavälit sekä yleisön kulun porrastamisen. Tapahtumatilojen maksimikapasitetttia on laskettu siten, että turvavälit toteutuvat.

Henkilökuntamme seuraa turvavälien toteutumista. Lattioihin ja tuoleihin on kiinnitetty turvaetäisyyksistä muistuttavia tarroja.

Tutustu Tampere-talon turvallisuusohjeisiin visuaalisen 360-esittelyn avulla!

Tutustu Tampere-talon turvallisuusohjeisiin visuaalisen 360-esityksen avulla

Lataa Koronavilkku

Suosittelemme lataamaan älypuhelimeesi THL:n Koronavilkku-sovelluksen tartuntaketjujen jäljittämiseksi.

Käytännöt konserteissa

 • Avaamme ovet viimeistään puoli tuntia ennen konsertin alkua.
 • Ohjaamme yleisön istumaan saliin riittävin turvavälein.
 • Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen ja poistumiseen. Isoon saliin kuljetaan 2. kerroksesta. Konsertin päätyttyä odota paikallasi ja seuraa ohjeitamme.
 • Liput myydään toistaiseksi numeroimattomina. Jos lipussasi on paikkanumero, emme valitettavasti voi taata, että pääset juuri kyseiselle paikalle. Jos konsertissa on eri lippukategorioita, pyrimme ohjaamaan konserttilipun osoittamalle katsomoalueelle.
 • Anniskelualueet eivät toistaiseksi ole käytössä.
 • Konsertteihin myydään rajoitettu määrä lippuja salin enimmäiskapasiteetin mukaan: Iso sali 800 (maksimi 2000), Pieni sali 225 (500), Sorsapuistosali 600 (1200).
 • Suosi lippuostoksia lippu.fi verkkokaupassa. Yli kuuden hengen ryhmät voivat kysyä tarjousta ryhmamyynti(at)tampere-talo.fi.
 • Turvallisuuskäytännöt koskevat myös Tampere Filharmonian konsertteja. Tutustu myös orkesterin omiiin käytäntöihin 
 • Sorsaklubi: keikat seurataan seisaaltaan. Rajaamme salia lohkoihin aidoilla. 100 hengen anniskelualueella on pöydät ja tuolit, jokaisella seurueella on oltava oma pöytäpaikka

Entä jos sairastun enkä pääse konserttiin?

 • Tampere-talon ja Tampere Filharmonian järjestämät konsertit: Voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin tai siirtää toiseen tapahtumaan. Ota yhteys hyvityksen saamiseksi vimeistään konserttipäivänä: lipputoimisto(at)tampere-talo.fi.
 • Muiden konserttijärjestäjien tuottamat keikat: hyvityskäytännöt vaihtelevat tapahtumakohtaisesti. Kysy lisätietoja hyvityksistä, ota yhteys viimeistään konserttipäivänä: lipputoimisto@tampere-talo.fi

Käytännöt yritystapahtumissa ja kokouksissa

 • Tampere-talon avarat tilat ja iso kiinteistö mahdollistavat turvalliset järjestelyt ja eri kokoiset tapahtumat riittävin turvavälein.
 • Porrastamme eri tapahtumien aikataulut ja osallistujien kulkemisen talossa yhteistyössä tapahtuman järjestäjän kanssa.
 • Eri tapahtumat aikataulutetaan siten, että ruuhkia ei pääse syntymään.
 • Tapahtumajärjestäjien vastuulla on myös itse tiedottaa osallistujia turvajärjestelyistä ja käyttäytymisestä jo ennen tapahtumaa. Tapahtumajärjestäjällä on oltava tiedot osallistujista.
 • Tulevia tapahtumia voit varata ja suunnitella yhdessä myyjiemme kanssa: myyntipalvelu(at)tampere-talo.fi, p. 03 243 4800.

Terveysturvallisuussuunnitelma

Tampere-talo noudattaa ja seuraa viranomaisten antamia yleisiä hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä. Huolehdimme asiakkaiden, artistien, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta. Lisäksi yhtiömme noudattaa oma-aloitteisesti laatimaamme erillistä terveysturvallisuussuunnitelmaa, joka linjaa turvallisuudesta mm. ulkomaisten artistien kohdalla. Suunnitelma on viranomaisten hyväksymä.

Väliaikatarjoilut

Vaatesäilytys

 • Narikka palvelee tapahtumissa, mutta takin voit halutessasi ottaa mukaan saliin.
 • Desinfoimme narikkalaput joka käyttökerran jälkeen.

Marriott-hotelli

 • Tampere-talon yhteydessä toimiva Courtyard by Marriott Tampere City noudattaa Marriott-hotelliketjun Commitment to Clean -ohjelmaa asiakkaiden turvallisen yöpymisen varmistamiseksi myös koronapandemian aikana.