Hyppää sisältöön
Etusivu » Yritystilaisuudet » Kokoukset

kokoukset

Olipa tilaisuutesi pieni tai suuri, Tampere-talossa toteutat kaikki kokoukset helposti ja vaivatta. Kokouspaketti tai räätälöity kokonaisuus, yhdessä oman asiakkuuspäällikön kanssa löydät parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Maestro-sali Tampere-talossa
Miikka Varila

Kokouspaketti

Kokouspaketilla tilaisuuden järjestelyt sujuvat supernäppärästi – varaus, vahvistus ja valmista tuli! Kokouspaketissa kaikki on mietitty sinun puolestasi, niin tilat, tekniikka kuin tarjoilutkin.

Valittavanasi on erilaisia kokouspaketteja, riippuen tilaisuuden kestosta ja halutuista tarjoiluista. Olipa kyseessä lyhyempi aamiaispalaveri tai koko päivä täynnä tiukkaa asiaa, meiltä löytyy siihen ratkaisu.

Kurkkaa esimerkkejä kokouspaketeistamme vuoden 2022 kokouspakettiesitteestä! Kokouspaketeissamme minimilaskutus on 25 henkilöä.

Voit myös toteuttaa tilaisuutesi hiilineutraalisti kompensoimalla päästöt Tampere-talon omaan hiilinieluun, lähimetsään Lempäälässä.

Juuri sinulle räätälöity

Silloin kun järjestettävänäsi on isompi kokonaisuus, vaikkapa useamman päivän seminaari rinnakkaistiloineen, tarvitset tilaa näyttelylle, tai tekniset toiveet ovat peruskokousta korkeammalla, on räätälöity kokonaisuus toimivin toteutus. Tampere-talon monipuoliset tilat tarjoavat vaihtoehtoja kaikissa kokoluokissa, ja tiloja yhdistelemällä toteutus on vain kekseliäisyydestä kiinni!

Seminaari Sorsapuistosalissa

Olemme apunasi!

Tiina Lumio, Tampere-talo
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@tampere-talo.fi

Mira Mäkelä, Tampere-talo
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@tampere-talo.fi

Leena Sulonen, Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@tampere-talo.fi

Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@tampere-talo.fi