Hyppää sisältöön
Home » Yritystilaisuudet » Tapahtumapalvelut

TAPAHTUMAPALVELUT

Tampere-talon palveluvalikoimasta löydät kaikki onnistuneen tapahtuman elementit. Olipa kyse tapahtuman konseptoinnista, vaativista teknisistä tarpeista, tilojen brändäyksestä tai vaikkapa tapahtumahenkilökunnasta, meidän kauttamme homma hoituu.

Kattavat tapahtumapalvelut Tampere-talosta
Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere tuottaa laadukkaat tapahtumapalvelut

Avaimet käteen, ole hyvä!

Tampere-talon oma tapahtumatoimisto Events Tampere tuottaa tapahtumapalveluita yrityksille ja yhteisöille, niin Avaimet käteen -kokonaisuuksina kuin pieninä palasinakin. Events Tampereen Tavicon-tiimi on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Events Tampere toimii niin Tampere-talossa, Tampereella kuin kaikkialla Suomessa

Tekniset palvelut Tampere-talossa tuottaa Akun Tehdas

Tekniset ratkaisut

Olipa kyseessä pieni kokous tai koko talon kokoinen kansainvälinen kongressi, tarvitset avuksesi ajanmukaista tekniikkaa. Tampere-talon teknisenä kumppanina toimii Akun Tehdas, joka tarjoaa tilaisuuteesi niin peruspalvelut kuin viimeisimmät tekniset innovaatiotkin.

Tampere-talon tilojen brändäys erilaisin teippauksin

Tilojen brändäys

Tehtäisiinkö Tampere-talosta juuri teidän yrityksenne näköinen? Esimerkiksi lattiat, portaikot, naulakkotiskit ja kokoustuolien selkänojat ovat oivallisia pintoja vieraille viestimiseen. Erilaiset teippaukset ovat helppo ja näyttävä tapa nostattaa tapahtuman tunnelmaa ja saada näkyvyyttä vaikkapa tapahtuman kumppaneille.

Tampere-talon henkilökunta

Turvallisuuspalvelut

Tampere-talon palvelu- ja turvaosasto koostuu turvallisuusalan ammattilaisista. Kaikki työvuorossa olevat vahtimestarimme ovat saaneet järjestyksenvalvoja- tai vartijakoulutuksen. Meillä vieraasi ovat turvallisissa käsissä 💙

Tampere-talolla on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Lupa oikeuttaa vartioimisliike-, järjestyksenvalvoja- sekä turvasuojaustoimintaan kaikkialla Suomessa, joten meiltä voit tilata em. palveluita myös Tampere-talon ulkopuolelle.

Tampere-talossa asiakkaan ei tarvitse tehdä tapahtumastaan erillistä turvallisuussuunnitelmaa, sillä tapahtumaturvallisuuden valvonta ja ylläpito toteutetaan viranomaisen hyväksymän pelastus- ja turvallisuussuunnitelmamme mukaisesti.

Tampere-talosta kattavat palvelut tapahtumiin

Sekä kaikki muu, mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Mitä vielä jäi puuttumaan? Tarvitsetko matotusta tai uudenlaista kalustusta? Kaipaatko yhteyksiä valovoimaisiin esiintyjiin tai vaikuttaviin puhujiin? Puuttuuko rekisteröintiskiltä käsipareja?

Monenlaista olemme jo tehneet, ja uuttakin kokeilemme mielellämme, joten heitä meille haaste, niin etsitään siihen yhdessä ratkaisu!

Kysy lisää tapahtumapalveluista Tampere-talon yhteyshenkilötäsi, tai pyydä meiltä tarjous!

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Tiina Lumio
Tiina Lumio

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

+358 3 243 4766
tiina.lumio@tampere-talo.fi

Tampere-talo asiakkuuspäällikkö Mira Mäkelä
Mira Mäkelä

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4761
mira.makela@tampere-talo.fi

Leena Sulonen Tampere-talo
Leena Sulonen

Myyntipäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4110
leena.sulonen@tampere-talo.fi

Virpi Valtavaara Tampere-talo
Virpi Valtavaara

Asiakkuuspäällikkö
Kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet
+358 3 243 4337
virpi.valtavaara@tampere-talo.fi