Hyppää sisältöön

K50-messut

Tampereen K50-messuilla sitä saa mitä tilaa: roppakaupalla hyvinvointia. K50-messut on toteutettu kävijöiden toiveiden mukaan, ja pääteemoina on matkailu ja hyvinvointi.

Aika 09.03.2024 11.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali, Sopraano, sekä tilojen aulat

Tietoa tapahtumasta

K50-messut Tampereella jälleen 2024!

K50-messut Tampere-talolla
la 9.3.2024 klo 11-17

Tampereen K50-messuilla sitä saa mitä tilaa: roppakaupalla hyvinvointia.
Vuonna 2024 Tampereen K50-messut on toteutettu kävijöiden toiveiden mukaan, ja messujen pääteemoina on matkailu ja hyvinvointi.

K50-messut ovat aikuisten, eli yli viisikymppisten, oma tapahtuma, joilla mm. puhutaan seksuaalisuudesta, opetellaan niin tanssimaan kuin hengittämäänkin, nautitaan kulttuurimaistiaisia ja varaillaan retkiä, reissuja ja pidempiäkin matkoja.
Messut tarjoavat mitä parhaimman hetken kerätä koko ystäväporukka yhteen ja viettää hauska lauantaipäivä!

Juuri yhdessä ystäväporukan tai vaikka kumppanin kanssa onkin hyvä tutustua
K50-messujen toiseen isoon teemaan: Matkailuun. Messuilla on mukana lähes 90 matkailu- ja kulttuurialan näytteilleasettajaa kertomassa omista matkatarjouksistaan, kulttuuritarjonnastaan, parhaista aktiviteeteista ja kiinnostavimmista majoituksista. Messut läpi kiertämällä on helposti suunniteltu ja bookattu seuraavat lomat tai ainakin viikonloput! Ohjelmalavalla keskitytään voimaan hyvin, ja siellä tehdään yhdessä esimerkiksi Gladiaattorit-sarjasta tutun Milena Vaittisen ohjaamana lempeää liikuntaa tai voit seurata plus 50-v Tankoleidien tankotanssinäytöstä! Liikuntakeskus Pajulahti on luvannut tehdä inbody-mittauksen veloituksetta kävijöille, joita kropan nykytila
mietityttää. Inspiraatiota eksoottisemman harrastuksen pariin tarjoaa upeat +50-vuotiaat Tankoleidit, jotka esittävät messuilla Shape of My Heart -tankotanssinäytöksen.

Messut juontaa ihastuttava Anu Niemi. Anu tunnetaan näyttelijänä sekä teatteri- ja joogaopettajana. Juontojen ja ohjelman lomassa tapahtumalavalla on luvassa mm. trendikästä kasvojoogaa sekä lempeitä hengittelyharjoituksia. K50-messuilla hyvinvointi ei kuitenkaan tarkoita vain liikuntaa tai etenkään painon tarkkailua. Hyvinvointia on myös seksuaalisuus, josta puhumassa erityistason seksuaaliterapeutti ja sairaanhoitaja-kätilö Susanna Alhonkoski Amorin Oy:stä. Lisäksi Amorinilla on esittelypiste tapahtumissa, joilla pääsee hypistelemään ja shoppailemaan aikuisten leluja, ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Amorinissa pisteellä kysymyksiin vastaa koulutetut ammattilaiset, ja pohdintoihin suhtaudutaan kuin mihin tahansa hyvinvointiin liittyvissä asioissa, ei hihitellen tai vitsaillen.

Ensimmäisille 200 messuvieraalle jaetaan tutusti messukassit. Viimeisenä
ohjelmanumerona suoritetaan tapahtuman pääpalkinnon arvonta. Messuarvonnan pääpalkinnon tarjoaa Tahko Chalet – Golden Resort kokous- ja vapaa- ajankeskus. Palkintona on Golden Resort -majoituslahjakortti, joka sisältää yhden yön majoittumisen paritalohuvilassa 1-8 hlölle.

K50-messuille on vapaa pääsy nyt ja tulevaisuudessa.

Tapahtuman järjestää Huikea Tapahtumatuotanto

tulevia tapahtumia

Tarja ja Jalo Virkki tanssimassa Tampere-talon pääaulan Teetansseissa. Taustalla soittaa Tampereen Kotkien puhallinorkesteri.
/
  • Tampere-talo
  • Iskelmä
  • Orkesterimusiikki

TEETANSSIT

Tampere-talon aulassa järjestettävät Teetanssit pitää sisällään ilmaiset tanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun.