Hyppää sisältöön

Minna Leinonen: Hello from the Planet Earth

Monitaiteinen sävellyskonsertti sisältää Minna Leinosen musiikkia, Heta Kuchkan mediataidetta, Touko Hujasen valokuvia sekä Jussi Suonikon ja Timo Kurkikankaan äänisuunnittelua.

Aika 16.09.2023 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Säveltäjä Minna Leinonen.
Minna Leinonen. Kuva: Ville Hautakangas

Tietoa tapahtumasta

Liput 32 €
Eläkeläiset 28 €
Opiskelijat, lapset ja nuoret (16-v. asti) 20 €

Tamperelainen säveltäjä Minna Leinonen opiskeli sävellystä Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa ja Sibelius-Akatemiassa, ja tällä hetkellä hän viimeistelee taiteellisia tohtoriopintojaan Taideyliopistossa. Hänen liikeoopperansa Alma! oli ehdokkaana Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon ja Teosto-palkinnon saajaksi vuonna 2022.

Leinosen teoksia ovat esittäneet mm. Tampere Filharmonia, Helsingin kaupunginorkesteri, Keski-Pohjanmaan kamariorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri, Oulu Sinfonia ja BBC Philharmonic. Leinosen yhteys musiikkiin on sittemmin monipuolistunut sävellysopettajana, Tampere Filharmonian Faunien iltapäivä -konserttisarjan juontajana ja Rondo-lehden kolumnistina.

Hello from the Planet Earth
on monitaiteinen sävellyskonsertti, joka sisältää Minna Leinosen musiikkia, Heta Kuchkan mediataidetta, Touko Hujasen valokuvia sekä Jussi Suonikon ja Timo Kurkikankaan äänisuunnittelua.

Konsertissa muusikot vievät kuulijan lempipaikkoihinsa aarniometsästä meren ulapalle ja huvipuistoon, toisaalla lapset lähettävät terveisensä muuttuvalle maapallolle. Elävän musiikin lisäksi konsertissa kuullaan Tactus-lapsikuoron laulua nauhalta. Kuoroa johtaa Emmi Kleemola.

Esiintyjät:
TampereRaw vierainaan gambisti Mikko Perkola ja saksofonisti Kalle Oittinen
defunensemble
Malla Vivolin, huilu
Markus Hohti, sello
Johannes Sorsamo, saksofoni
Kapellimestari Jutta Seppinen

Konsertti kestää n. 1 h 45 minuuttia sisältäen yhden väliajan. Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittu­malla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Maailmanmusiikki

CARMINHO (POR)

Portugalin lämpimät tuulet puhaltavat, kun fado-musiikin tähti Carminho esiintyy Pienessä salissa uuden albumin Portuguesa kanssa.