Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ma 6.12.2021 klo 14:00

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Lasten itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään jälleen Tampere-talon Sorsapuistosalissa maanantaina 6.12.2021 klo 14–17. Juhlan teema on lasten toiveesta “Puhdas Tampere, siisti tulevaisuus”. Rajoitettu määrä maksuttomia pääsylippuja on noudettavissa 10.11.2021 alkaen.

Lasten itsenäisyyspäivän juhla on musiikin, tanssin ja taide-elämysten juhlaa. Tunnelmaa ovat nostattamassa Tampereen balettiopiston lapset taitavine esityksineen, lasten ja nuorten viihdebändi Tik-Rok ja lastentaikuri PasPartuu yllätyksineen.

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen tuo myös tervehdyksensä juhlijoille. Tanssiaisten isäntäväkenä toimivat Lasten Parlamentin lapset yhdessä Veera Degerholmin kanssa.

Juhlassa korostetaan teeman mukaisesti aineettomia elämyksiä, nautitaan yllättävistä taidekokemuksista ja ihmetellään KorentoArtin sirkustemppuja. Musiikki siivittää tanssiaskeleita ja Sanataideyhdistys Yöstäjä kehittelee tarinoita työpajassaan. Mukana kaikkialle seuraavat vikkelät Jänis ja Kettu.

Tapahtuma sopii koko perheelle, erityisesti 4–12 vuotiaille. Pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omaa näkemystä kunnioittava.

Rajoitettu määrä maksuttomia pääsylippuja on noudettavissa 10.11.2021 alkaen kunkin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti:

Tampere-talon aulasta

Lastenkulttuurikeskus Rullasta

Kulttuuritalo Laikun infosta

Tervetuloa juhlimaan itsenäisyyspäivää!

Tulethan tapahtumaan vain terveenä! Muutokset mahdollisia.

Tuotanto: Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö, Lasten Parlamentti ja Tampere-talo

Lisää Tampere-talossa