Hyppää sisältöön
Etusivu » Pikkujoulut

pIKKUJOULUT

Tänäkin vuonna joulu tulla jollottaa, mutta vielä on aikaa järjestää vaikka useammat pikkujoulut! Jos muutama vuosi onkin vierähtänyt ilman pieniä tai isoja jouluja, niin tänä vuonna voi ottaa vahingon takaisin ja kutsua koolle vaikka koko konsernin. Tutustu alta Tampere-talon pikkujoulutarjontaan.

Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Kuva Pasi Järvelä

Kaikki saman katon alta

Varaa juhlille yksi tila tai komeasti koko talo, meillä tilaisuutesi on kuin kotonaan. Moneen taipuvia tiloja löytyy kaikissa kokoluokissa ja jokaiseen makuun. Ja kun saman katon alta järjestyvät kaikki palvelutkin, on myös juhlien järjestäjän helppo vaihtaa vapaalle!

Olisiko tässä juuri teidän juhlapäivänne?
Maestro
to 10.11., pe 11.11., ma 5.12., to 8.12.
Duetto 1–2
ma 5.12.
Sorsapuistosali
Ke 16.11., to 8.12.

Kysy myös muita tiloja ja ajantasaista varaustilannetta!

Tuulensuun Palatsin juhlasali

Tuulensuun Palatsi

Upeasti entisöity Tuulensuun Palatsi on Hämeenkadun helmi, jonka juhlavat puitteet eivät koristeluita kaipaa. Korumaisen kauniiden tilojen tunnelma hurmaa, ja herkullisilla tarjoiluilla höystettynä juhlat jäävät varmasti mieleen. Kysy meiltä myös vinkit onnistuneeseen ohjelmaan!

Tapahtumatoimisto Events Tampere

Perinteistä, poreilevaa vai ihan uudenlaista?

Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere tarjoaa vastauksia silloin kun sinulla on kysymyksiä. Haluatko ravistella perinteitä, tehdä taikoja tai vahvistaa brändiä? Ketterä ja kokemuksellinen tapahtumatoimistomme on oivallinen apulainen tapahtumakonseptien suunnittelussa ja toteutuksessa!

Pikkujoulut konserttipaketilla

Helposti valmiilla paketilla

Silloin kun aika on kortilla tai porukka vähän pienempi, on valmis paketti ihan ykkönen. Tampere-talon syksyn konserttitarjonnasta löytyy paljon houkuttelevia helmiä, ja kun illan aloittaa valmiiksi mietitty menu, ei helpompaa olekaan!