Hyppää sisältöön
Etusivu » Pikkujoulut

pIKKUJOULUT

Tänäkin vuonna joulu tulla jollottaa, mutta vielä on aikaa järjestää vaikka useammat pikkujoulut! Jos muutama vuosi onkin vierähtänyt ilman pieniä tai isoja jouluja, niin tänä vuonna voi ottaa vahingon takaisin ja kutsua koolle vaikka koko konsernin. Pikkujoulut Tampere-talossa järjestyvät helposti ja huoletta, joten ei muuta kuin juhlimaan!

Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Kuva Pasi Järvelä

Kaikki saman katon alta

Varaa juhlille yksi tila tai komeasti koko talo, meillä tilaisuutesi on kuin kotonaan. Moneen taipuvia tiloja löytyy kaikissa kokoluokissa ja jokaiseen makuun. Ja kun saman katon alta järjestyvät kaikki palvelutkin, on myös juhlien järjestäjän helppo vaihtaa vapaalle!

Olisiko tässä juuri teidän juhlapäivänne?
Maestro
Ma 5.12., to 8.12.
Duetto 1–2
ma 5.12.
Sorsapuistosali
To 8.12.

Kysy myös muita tiloja ja ajantasaista varaustilannetta!

Ravintola Tuhto, Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Parasta pöytään

Tampere-talon ravintolapalvelut kattaa pikkujoulupöydän toiveidesi mukaan. Pehmeän perinteisesti tai villisti hullutellen, juhlaan tai jorailuun sopivasti! Kuitenkin aina vastuullisesti, asiakasta kunnioittaen ja ammattitaidolla.

Kerro meille, millaista tunnelmaa juhlilla tavoittelet, ja anna keittiötiimimme inspiroitua.

Tuulensuun Palatsin juhlasali

Tuulensuun Palatsi

Upeasti entisöity Tuulensuun Palatsi on Hämeenkadun helmi, jonka juhlavat puitteet eivät koristeluita kaipaa. Korumaisen kauniiden tilojen tunnelma hurmaa, ja herkullisilla tarjoiluilla höystettynä juhlat jäävät varmasti mieleen. Kysy meiltä myös vinkit onnistuneeseen ohjelmaan!

Illallinen Tampere-talon Ison salin lavalla
Kuva Visit Tampere Laura Vanzo

Perinteistä, poreilevaa vai ihan uudenlaista?

Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere tarjoaa vastauksia silloin kun sinulla on kysymyksiä. Haluatko ravistella perinteitä, tehdä taikoja tai vahvistaa brändiä? Ketterä ja kokemuksellinen tapahtumatoimistomme on oivallinen apulainen tapahtumakonseptien suunnittelussa ja toteutuksessa!

Pikkujoulut konserttipaketilla

Helposti valmiilla paketilla

Silloin kun aika on kortilla tai porukka vähän pienempi, on valmis paketti ihan ykkönen. Tampere-talon syksyn konserttitarjonnasta löytyy paljon houkuttelevia helmiä, ja kun illan aloittaa valmiiksi mietitty menu, ei helpompaa olekaan!

Henkilökunnan joululahjat vielä hankkimatta?

Valitse vastuullisesti, ja anna lahjaksi elämys, joka jää mieleen! Rakastettu Lumikuningattaren tarina nähdään ensimmäistä kertaa jääbalettina, joka hengästyttää taituruudellaan ja mykistää visuaalisuudellaan.

Lumikuningattaren roolissa nähdään moninkertainen taitoluistelun EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö. Kain roolin luistelee espanjalainen Felipe Montoya, ja Kertun roolissa nähdään Kanadassa asuva mutta sukujuuriltaan suomalainen Silja Dos Reis.

Kysy lisää
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)