Hyppää sisältöön
Home » Ryhmille » TYHY-paketit

TYHY-PAKETIT

Valitse teemoista yrityksellesi tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus. Kun haluat syvempää muumikokemusta, enemmän tietoa tai hauskan muumihetken, varaa tiimipäivääsi yhteinen hetki Muumimuseossa.

Luo työhyvinvointia muumien parissa

Lähikuva paperin luonnista muumimuottiin Muumimuseon työpajassa
Laura Vanzo / Visit Tampere

Kun haluat syvempää muumikokemusta, enemmän tietoa tai hauskan muumihetken, varaa tiimipäivääsi yhteinen hetki Muumimuseossa. Kierroksia löytyy moneen lähtöön, ja niiden keskeisiä teemoja ovat Tove Janssonin elämä, muumitarinat, Muumilaakson hahmot ja tietenkin muumien lämmin viisaus. Lähestymistavasta riippuen lämminhenkinen kierros voi olla kiinnostavaa tietoa ja tarinoita kertova, humoristinen tai rentouttava.

Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihin!

Muumikirjojen tarina

Laura Vanzo, Visit Tampere

Kierros aikuiseen makuun, jossa tutustutaan oppaan johdolla Muumimuseon näyttelyyn keskustellen, katsellen ja kokeillen. Opastus sisältää tietoa, toimintaa ja keskustelua Tove Janssonista ja hänen rakastetuista muumikirjoistaan. Kierroksen jälkeen ryhmä pääsee toteuttamaan itseään opastetusti Toven kynänjäljissä -tussipiirrostyöpajassa Toven käyttämillä tekniikoilla ja materiaaleilla.

Museokierroksen ja työpajan kesto noin 2 h.

Tyhy-päivän kruunaa herkullinen muumiteemainen buffet.

Hinta: Muumimuseon opastus + työpaja arkisin 180 €/ryhmä, viikonloppuisin 200 €/ryhmä + Muumimuseon lippu ja Muumiteemainen buffet-ruokailu 25 €/hlö (min. 20 hlöä). Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Hemulit ja Vilijonkat keskuudessamme – humoristinen kierros työporukoille ja muille ryhmille

Muumimuseo, opastettu kierros

Muumitarinat ovat täynnä hyvin erilaisia hahmoja aivan kuten työyhteisötkin. Kaikilla on omat luonteensa, ominaispiirteensä ja tapansa reagoida asioihin. Kierroksella tutustutaan humoristisella otteella muumihahmoihin ja sen myötä löytyy kenties juuri teidän työpaikan sääntöjä ja taulukoita rakastava hemuli tai jokaisen kanssa hyvin toimeen tuleva joskin herkkä Muumipeikko. Neuvokas, vakaa ja luotettava Muumimamma taas voi kantaa yli vaikeiden haasteiden. Usein työpaikalta löytyy myös innokkaana uusiin (lähinnä omiin) projekteihin tarttuva Muumipappa. Kierroksen jälkeen tunnistat ehkä oman muumihahmon itsessäsi ja työkavereissasi.

Opastuksen kesto: 45 min.

Hinta: arkisin 90 €/ryhmä, viikonloppuisin 100 €/ryhmä + Muumimuseon lippu 14,50 €/hlö. Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Ravintola Tuhton lounas 11,30€/hlö tai esimerkiksi ihastuttava 3 ruokalajin Muumi menu 39 €/hlö.

Behind the scenes -talokierros

Muumimuseo, Tampere-talo

Museokierrosten päätteeksi voitte tilata ryhmällenne Behind the scenes -kierroksen Tampere-talossa, joka vie ryhmän tiloihin, joihin harvoin pääsee (kuten Ison salin lava ja artistitilat) sekä sisälle talon tarinoihin.

Hinta: 130 €/ryhmä. Ryhmään mahtuu 25 hlöä.

Tampere-talo myyntipäällikkö Saara Nurmi

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ryhmämyyntiimme!

Ota rohkeasti yhteyttä Tampere-talon ryhmämyyntiin, joka mielellään räätälöi ryhmällenne sopivan tapahtuman.

Saara Nurmi
Myyntipäällikkö
Tampere-talo Shop, Muumimuseon ryhmämyynti ja konserttien yritysmyynti
+358 50 307 3606
sales@tampere-talo.fi