Hyppää sisältöön
Home » Talo Events Oy » Vastuullisuus

YHTEISKUNTA-VASTUU

Tapahtumayhtiömme liiketoiminta perustuu tapahtumiin ja kohtaamisiin – hetkiin, jotka tuottavat ja lisäävät ihmisten ja ympäristön hyvinvointia yhteiskunnassamme.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030:een, ja työskentelemme joka päivä ympäristön, ihmiset ja talouden tasavertaisesti huomioiden ja kestävää kehitystä tavoitellen.

Välitämme
luonnosta

Hiilineutraali Tampere-talo

Tampere-talo on Suomen ensimmäinen energiankäytöltään hiilineutraali kongressi- ja konserttikeskus. Haluamme edistää kestävää kulutusta, hillitä ilmastonmuutosta ja toimia vihreiden tekojen edelläkävijänä toimialallamme. Meille on tärkeää huomioida toimintamme vaikutukset ympäristössä ja yhteiskunnassa. Näin myös asiakkaamme toimivat kestävästi.

Välitämme
ihmisestä

Kaikille tasavertaista toimintaa ja palvelua

Tehtävämme on tuottaa hyvinvointia, yhdessäoloa ja kohtaamisia. Vastuullinen tapahtumapalvelu tarkoittaa kaikille asiakas- ja kohderyhmille tasavertaista toimintaa ja palvelua.

Tampere-talon ovet ovat kaikille auki ja tilat esteettömät. Meillä on turvallista olla, niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin.

Välitämme
yhteisöstä

Tuomme Tampereen parrasvaloihin

Tuotamme vuosittain noin sata matalan kynnyksen tapahtumaa, joilla tavoitamme lähes 100 000 kävijää. Tarjoamme työtä, harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia tutustua työelämään.

Tuomme Tamperetta tapahtumien keskipisteeksi ja parrasvaloihin. Tapahtumamme lisäävät kaupungin vetovoimaa, tunnettuutta ja vaikuttavuutta. Tuotamme talousalueelle tuloa vuodessa 50 milj. euroa.

Vastuullinen Tampere-talo – luitko jo nämä?

Tampere-talo tuntee vastuunsa – lue lisää.

Vastuullisuus