Hyppää sisältöön

UUDENVUODEN WIENILÄISKONSERTTI

Schönbrunnin Linnanorkesterin parhaista soittajista koostuva kiertuekokoonpano solisteineen esittäytyy perinteisissä Suomen konserteissa jälleen tammikuussa 2023.

Aika 15.01.2023 15.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

LIPUT 89,50/ 79,50/ 69,50 €
Eläkeläiset 74,50/ 64,00 €
Opiskelijat 69,50/ 59,00 €
Lapsi/Nuori (16v. asti) 69,50/ 59,00 €

UUDENVUODEN WIENILÄISKONSERTIT SUOMEEN

Schönbrunnin Linnanorkesterin parhaista soittajista koostuva kiertuekokoonpano solisteineen esittäytyy perinteisissä Suomen konserteissa jälleen tammikuussa 2023.

Schönbrunnin Linnanorkesterin nuoria huippusoittajia johtaa Helsingin, Tampereen ja Turun konserteissa Vinicus Kattah ja Jyväskylässä ja Oulussa suomalaisille edellisiltä kiertueiltä tuttu Guido Mancusi. Solisteina esiintyvät sopraano Jennifer Lary ja baritoni Michael Havlicek. Wieniläiskonserttien klassinen ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen vuosittaiseeen uudenvuoden konserttiin, joka kerää miljoonayleisöt television ääreen ympäri maailmaa.
Kiertuekokoonpanon repertuaari koostuu W.A. Mozartin, Straussin dynastian ja heidän aikalaistensa klassikkoteoksista. Konsertin kappalevalikoima elää hieman vuosittain, mutta päättyy aina komeasti Johan Strauss nuoremman Tonava kaunoinen-wienervalssiin ja Johann Strauss vanhemman Radetzky-marssiin.

Suomessa uudenvuoden wieniläiskonsertit ovat viihdyttäneet yleisöjä jo yli vuosikymmenen, ja konsertit ovat olleet useimmiten loppuunmyytyjä.

www.livenation.fi
www.schoenbrunnfestivalorchester.com
facebook.com/Schoenbrunnfestivalorchestra

Muutokset mahdollisia.

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

tulevia tapahtumia